Jump to content

OldOS

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About OldOS

  • Birthday 06/04/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OldOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Ajut-o si tu pe Alexa, daca nu poti material da si tu site-ul sau pagina de Facebook mai departe, fiecare donatie conteaza! Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Alexa-la-20-de-ani/283065015175919 Site-ul: Alexa la 20 de ani: ..ajut-o pe Alexa!.. (la site inca lucrez) Alexa are 20 de ani acum. De un an de zile se lupta cu o boala crunta si urata, neoplasm ovarian stadiul IIIB - mai pe intelesul tuturor, cancer. De pe o zi pe alta, Alexa a fost nevoita sa renunte la tot ce face un copil de 19 ani si sa infrunte un adevar mult prea dureros pentru ea. Dar curajoasa si optimista, a suportat doua operatii complicate, urmate de 6 cure de citostatice. (gasiti intreaga poveste pe pagina de facebook si pe site) REPET, PENTRU CINE NU POATE AJUTA MATERIAL FITI OAMENI SI DATI UN SHARE LA PAGINA DE FACEBOOK SI SITE-UL MAI DEPARTE, FIECARE SHARE CONTEAZA PENTRU ALEXA!
  2. http://www.youtube.com/watch?v=IVUZBWntFbc - thieves http://www.youtube.com/watch?v=6J7hYJz4ggs - ise http://www.youtube.com/watch?v=p45qaOujjQk - tcs http://www.youtube.com/watch?v=Y9MvL2PtiT4 - secz0ne Scuzati calitatea, un simplu test.
  3. OldOS

    Blogul meu

    le ai cu scrisul, tot asa imi place sa citesc ce ai pus pe acolo, adaugat la favorite.
  4. Normal e HTML, CSS, PHP, JS, MySQL daca vrei doar pe partea de www Peste CSS poti trece esential e PHP si JS, se cauta.
  5. "tati" ai gresit adresa, ia mai arunca un ochi
  6. trimite-mi un email pe valiumalert@gmail.com si spune-mi ip-urile, din pacate, cum vezi, pe acel cont nu iti pot raspunde pentru ca-i banat.
×
×
  • Create New...