Jump to content

R3load

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by R3load

  1. Asta crezi tu ca nu isi pierd timpul cu noi, defapt singurul lucru pe care il fac baietii de la NSA este sa isi piarda timpul... :|

    Tocmai asta ne face atat de vulnerabilii " a de ce tocmai pe mine ca-s atatia, nu am de ce sa imi fac probleme ca nu sunt singurul" si cand va prinde ca faceti prostii "vai domne de ce tocmai pe mine?"

    Te contrazic in mare parte.... pe voi va toarna pentru ca sunteti cu gura mare... si e plin de sifoane si garda pe aici.... sa fim seriosi... cand vine garda peste voi si va sperie cu zeci de ani de temnita ziceti si tata care ai supto daca v ati vedea de treaba , sti cum e vorba aia mutu fute pamantu , va garantez eu.. daca nu atingi puncte sensibile... nu mai da niciodata garda in tine , i ti pui un bestcrypt/truecrypt pe HDD stai pe un wifimobil (modem wifi cu sim) il ti si tu afara din casa s au la vreun vecin (nu ma luati cu triangulatie si etc ) degeaba i ti gaseste in casa un modem cu un sim pe care s au facut magarii daca nu pot sa ti decripteze HDD va spun din propria expierenta , sunteti prea paranoici.

    Numai bine ... :)

  2. Ei hai, nu fiti rautaciosi, chiar daca-i un feedback cam "sec" dupa parerea mea, e punctul sau de vedere, si trebuie respectat, sau ignorat ca atare, nu-i nevoie sa escaladam chestiile la un alt nivel.

    Ma doare-ul pula de feedback-ul lui, e un om facut din futai uscat, chel, virgin, si care vrea sa-si traiasca toata viata in domeniul virtual

    @Byte-ul sugi pula pentru disklike-u asta.

  3. Un proiect absolut inutil si foarte patetic.

    P.S. Aia de ziceti ca nu conteaza ce ascultati atata timp cat nu-s manele, sunteti ipocriti si retardati. Ascultati populara, turceasca, arabeasca, puleasca? Ascultati in mortii vostri altceva ca sa comparati? Nici voi nu stiti ce ascultati. Ascultati aceleasi pattern-uri repetitive cu cinci versuri ca manelele, dar pe alt tempo. Va scot aceleasi sunete din clubbingul vostru de cacat din doua doze de suc frecate de bordura. Aia de-i ascultati sunt exact ca tiganii manelari, doar ca nu se chinuie sa mai frece la instrumente ci le baga electronic.

    Incetati sa va credeti mai presus ca ascultati trance, sau ce pula mea ascultati, ca sunteti penibili. Fiecare cu pizda ma-sii si fiecare e prost in felul lui intr-un domeniu.

    Esti prost si mirosi urat. Punct (citeste punctul).

  4. 1. Esti sigur ?

    2. Poti cripta in acest fel si un stick usb FARA sa instalezi Kali pe el ?

    3. Doar pentr hdd/partitii este chestia asta ? Nu merge si la fisiere "stand alone" ?

    Apropo, era sa-ti recomand BackTrack dar cand intru ca sa-ti dau linkul vad ca BT e kali ca BT a fost intrerupt. De ce ?

    1. Da, totalmente.

    2. Da, prima data il encriptezi cu Luks dupa activezi optiunea de Nuke (https://balau82.wordpress.com/2011/08/25/encrypting-data-on-usb-flash-drives-with-luks/ - https://miguelmenendez.pro/en/articles/encrypt-usb-storage-device-linux-unified-key-setup-luks.html)

    3. ^

    BackTrack a fost de success ani de zile, din spusele unui prieten din staff-ul offensive-security, kali linux a aparut pentru ca backtrack a inceput sa faca mici "figuri" si nu au vrut sa mai continue development-ul la el, din cate stiu s-a ajuns la 5 R3.

    //Daca te uiti atent, la backtrack 5 r3 cand pornesti msfconsole da eroare si iti vine sa-ti bagi pula.

  5. Dupa cum spune si regulamentul, nu avem voie sa vindem "root-uri" asa ca eu vand servere.

    Pentru diferite chestii legale/ilegale.

    Contact:

    // removed

    Pretul se face in functie de viteza/procesoare.

  6. asa futalemumainkur.

    din cauza lor de fiecare cand scot bani tre sa stau sa trag de toate alea la bancomat sa vad daca ok sau fakeuri.

    Era sa scap paharul din mana cand am citit postul tau... poi draga @gogusan unde se mai deschid fratele meu? din cat am citit eu in contractul de la cardul meu BRD exista region block adica refuza orice trazactie cu folosim banda magentica fara cip , in caz de calatorie intr-o tara care nu exista aparate cu standardele EMV CIP-PIN trebuie sa-ti anunti banca.

×
×
  • Create New...