Jump to content

R3load

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About R3load

  • Birthday 07/17/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

R3load's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Te contrazic in mare parte.... pe voi va toarna pentru ca sunteti cu gura mare... si e plin de sifoane si garda pe aici.... sa fim seriosi... cand vine garda peste voi si va sperie cu zeci de ani de temnita ziceti si tata care ai supto daca v ati vedea de treaba , sti cum e vorba aia mutu fute pamantu , va garantez eu.. daca nu atingi puncte sensibile... nu mai da niciodata garda in tine , i ti pui un bestcrypt/truecrypt pe HDD stai pe un wifimobil (modem wifi cu sim) il ti si tu afara din casa s au la vreun vecin (nu ma luati cu triangulatie si etc ) degeaba i ti gaseste in casa un modem cu un sim pe care s au facut magarii daca nu pot sa ti decripteze HDD va spun din propria expierenta , sunteti prea paranoici. Numai bine ...
  2. Ma doare-ul pula de feedback-ul lui, e un om facut din futai uscat, chel, virgin, si care vrea sa-si traiasca toata viata in domeniul virtual @Byte-ul sugi pula pentru disklike-u asta.
  3. Esti prost si mirosi urat. Punct (citeste punctul).
  4. 1. Da, totalmente. 2. Da, prima data il encriptezi cu Luks dupa activezi optiunea de Nuke (https://balau82.wordpress.com/2011/08/25/encrypting-data-on-usb-flash-drives-with-luks/ - https://miguelmenendez.pro/en/articles/encrypt-usb-storage-device-linux-unified-key-setup-luks.html) 3. ^ BackTrack a fost de success ani de zile, din spusele unui prieten din staff-ul offensive-security, kali linux a aparut pentru ca backtrack a inceput sa faca mici "figuri" si nu au vrut sa mai continue development-ul la el, din cate stiu s-a ajuns la 5 R3. //Daca te uiti atent, la backtrack 5 r3 cand pornesti msfconsole da eroare si iti vine sa-ti bagi pula.
  5. https://www.kali.org/how-to/nuke-kali-linux-luks/ https://www.kali.org/how-to/emergency-self-destruction-luks-kali/ Cu jucaria asta ti-o suge toata politia romana / europeana / internationala.
  6. Ok, am incalcat regulamentul, dar insist pentru ca am invatat de mic sa fiu insistent ca sa castig ceea ce doresc.
  7. Dupa cum spune si regulamentul, nu avem voie sa vindem "root-uri" asa ca eu vand servere. Pentru diferite chestii legale/ilegale. Contact: ICQ: 694059959 sau PM. Pretul se face in functie de viteza/procesoare.
  8. Dupa cum spune si regulamentul, nu avem voie sa vindem "root-uri" asa ca eu vand servere. Pentru diferite chestii legale/ilegale. Contact: // removed Pretul se face in functie de viteza/procesoare.
  9. Era sa scap paharul din mana cand am citit postul tau... poi draga @gogusan unde se mai deschid fratele meu? din cat am citit eu in contractul de la cardul meu BRD exista region block adica refuza orice trazactie cu folosim banda magentica fara cip , in caz de calatorie intr-o tara care nu exista aparate cu standardele EMV CIP-PIN trebuie sa-ti anunti banca.
×
×
  • Create New...