Jump to content

lecrazyjimmy

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lecrazyjimmy

  1. Salutare! Incerc sa bag pe un mac mini un Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 si nu reusesc... Nu detin tastatura originala si cred ca asta-i problema ?, am bagat pe un stick Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 tin apasat pe tasta C sa booteze si nimic. Mini mac-ul nu are nimic pe el sau cel putin asa cred. Imediat dupa pornire imi prezinta o poza gif in mijloc fiind un folder aratand ? si o emblema de la mac. Ce as putea face in cazul de fata? Poate nu este de vina tastatura?? Ps Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  2. Salutare detin o tableta cu android 4.2.2... folosind un cablu otg reusesc sa ma conectez la net, intrebarea mea este urmatoarea Exista vreo aplicatie care prin intermediul modemului sa pot suna sau sa trimit mesaj ..?(am vazut ca installerul pentru os are optiune de a trimite mesaje desii n-am incercat niciodata.) PS. Scuzati-mi numarul de posturi si multumesc pentru raspuns.
  3. Din cate observi sunt 2 care nu au primit invitatie de pe acel topic, mi-ar fi mai usor din acest topic pentru ca nu mai stiu cat mai tin invitatiile.Mda si daca consideri ca este o 'idee' sa fac posturi te inseli, si ca sa ti-o dovedesc o sa dau decat like la cei care le-am trimis .
  4. Salut, Sarbatori Fericite tuturor! Am vreo ~40 de invitatii pe acest tracker, cine este interesat sa lase aici email .
  5. Va salut pe toti! Ma numesc Dorin, am 18 ani din Bucuresti(s.a.m.d.), am o experienta medie in php ... Sper sa 'invat' cat mai mult de la voi si din experientele voastre! Salutare! O intrebare se poate folosii cumva acest lucru ? Aceasta chestie fiind pe o pagina live.
×
×
  • Create New...