Jump to content

andreiyy12

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About andreiyy12

 • Rank
  Banned
 • Birthday 07/03/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sami sugi pula si tu si cu mata aia oligofrena High Jet oamenii invidiosi ce sa le zic .
 2. Spider , conturile alea sunt vechi ce naiba nu stiam nici cei cu mine atunci Dar mno ce sai faci oamenii prosti nu stiu ca uneori omul se mai si schimba.
 3. Sunt familiarizat cu limbile : C++ C# , Java si VB.net, Dreamweaver de la 14 ani le studiam. Am 3-4 carti speciale pentru coding languages. Aceste languages mo ajutat sa fac in jur de 5000 de lire Facand programe , siteuri PPT , adsense etc ... Am facut si £1000 din clickbank. Vreau sa ma bazez mai mult pe Currency trends si business in general
 4. Nu inteleg ce vrei sa spui prin " A minte lumea " Cu ce o mint pentru ca le dau informatii ? De cand e asta minciuna ? Esti si tu vai de steaua ta si te bagi in seama ca musca in cacat. Citeste sau vezi despre ce e vorba inainte sa faci afirmatii de genu.
 5. Si ce ma intereseaza pe mine daca ei puteau sami fie tata ? Crezi ca de asta nu mai pot eu ? Frate am inteles dai cu piciorul de parca miar pasa. Poate sami zica lumea de 60 de ani ca trebuie sa muncesti ca sa faci bani Sunteti vai si amar de capul vostru nu stiti cu ce se mananca internetul si ce chestii puteti sa faceti pe el daca te duce capul hai marsi dracu in morti tai ca deja ma enervezi. Ai 40-50 de ani si gata moama toti trebuie sa ascultam de toti invechitii ? Citeste cartea sau uitate la videoclipurile alea fututi morti tai si dupa stai si comenteaza si fama mucos dupa ce leai vazut.
 6. Bravo eusimplu poate acum inteleg si ei ce inseamna Digital Currency .... poate de tine vor asculta
 7. Frate faci exact accelasi lucru cu Bitcoin cand faci mining pt bitcoin sau orice alt Digital currency uitate te rog la videoclipuri .
 8. Eu deja am bagat 400 de lire in acest proiect si voi ajunge sa scot vreo 3-4 mii pana in Martie/april iar dupa se va da split si primesc 10x tokens si cand va ajunge iarasi la $1.00 O sa am 33 de mii de dolari Dar ce sa va fac ma nene nu credeti in ceva ce BTC-urile nu o putut face.
 9. 2 videoclipuri care poate va va face sa credeti https://www.youtube.com/watch?v=tJMnVaiG3HU&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=Nda-cLQZmno#t=107
 10. Foarte frumos din partea voastra cea mai de cacat natie pe care am vazuto. Eu incerc sa va ajut , iar voi nu stiti nimic decat sa criticati obscen. Deasta mai bine stau pe forumul Black Hat World unde toata lumea se comporta frumos si civilizat fara dume de genu ca la 17 ani e prost fara nimic de genu. In loc de asta ei te motiveaza foarte foarte mult. Sunteti penibili Si imi este foarte rusine ca fac parte din aceasta natie de maimute. Scria intrun videoclip pe un perete. "Bine ai venit in Romania , dativa timpul inapoi cu 1000 de ani " Si e adevarata. La 17 ani am vise mari , poate doar vise dar aceste vise leo avut toata lumea si daca citesti "Grow and Think Rich " de Napoleon Hill ai sa vezi cate poata sa faca o persoana indiferent de varsta cand e determinata sa ajunga undeva. Pana atunci . Pace si numai bine.
 11. Te rog sa te informezi inainte sa vorbesti. Hai Jet ca nam chef de cearta cu tine daca nu stii nici cei cu tine taci drq .
 12. Taci ca nici nu stii tu cu ce se mananca ? Am eu 17 ani si ce daca am 17 ani ? La 17 ani poate ca am mai multa minte decat ai tu. Daca eu vreau sa ajut lumea sa ajunga undeva si tu imi dai cu piciorul , asa e in Romania gandesti pozitiv esti luat de prost gandesti negativ esti luat de si mai prost. Varsta nu conteaza, cii ceea ce ai in cap si la ce te poate duce mintea ... #Facepalm . Da stiu ca gramatica mea e de 10% Brain power dar stfu. Si numi spune tu mie ca tu la 17 ani aveai idei mai bune ca astea sau idei care chiar pot sa aduca un beneficiu nu numai mie si altor persoane. High Jet
 13. Utoken este un Digital Currency, poate ati auzit de BTC ( BitCoins ) sau lite coins care au avut foarte multe probleme si deaia au cam scazut pretul lor. Utokens - UFun este una dintre cele mai bune metode de a face banii foarte foarte usor. Sunt 5 pachete pe care le puteti alege. Pentru cei care vor mai multe informatii va rog adaugatima pe skype sau datimi mesaj aici . Utokens se foloseste exact ca sistemul de regsiter al file-listului doar cei care au cont pot face alte conturi , poti ajunge sa faci $10000 pe luna in mai putin de 1 an. Dar pentru asta ai nevoie de foarte multe referrals si sa ai o organizatie cat mai mare. Va rog ascultati la mine va dau sansa voastra , sansa pe care o meritati. ID Skype ; andrei.joker97
×
×
 • Create New...