Jump to content

sspeedyy001

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About sspeedyy001

  • Birthday 06/01/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sspeedyy001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Salut! Tocmai am lansat prima versiunea din Stranded : Lost Island 2. Dupa multa pauza, m-am decis sa intru iar in dezvoltarea de jocuri mobile. In continueare puteti vedea si testa rezultatul. Multumesc! Imagini de prezentare: photo upload DOWNLOAD AND TEST IT! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vDesign.Stranded2 Atentie! Aceasta este prima versiune lansata a aplicatiei, ceea ce sugereaza faptul ca aplicatia este in continua dezvoltare. Nu criticati efectele slabe ale aplicatiei. Vor exista update-uri continuu... ENJOY !
  2. Avand in vedere limbajele puse la dispozitie de game engine-ul folosit, si anume : JavaScript , CSharp sau Boo , eu am ales sa il scriu in JavaScript.
  3. Salut! Tocmai am lansat prima versiunea din Stranded : Lost Island 2. Dupa multa pauza, m-am decis sa intru iar in dezvoltarea de jocuri mobile. In continueare puteti vedea si testa rezultatul. Multumesc! Imagini de prezentare: photo upload DOWNLOAD AND TEST IT! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vDesign.Stranded2 Atentie! Aceasta este prima versiune lansata a aplicatiei, ceea ce sugereaza faptul ca aplicatia este in continua dezvoltare. Nu criticati efectele slabe ale aplicatiei. Vor exista update-uri continuu... ENJOY !
  4. Am lansat prima versiune a aplicatiei pentru android : Stranded : Lost Island 2. Intra si tu si incearca: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vDesign.Stranded2
  5. Oioioi @Sveratus O aplicatie fac si eu si gata, ai hackerit-o ... Toate valorile sunt pe client-side.. poate, daca imi merge bine cu aplicatia, o sa le pun pe server-side sa nu mai faci asta In rest.. ce zici de aplicatie?
  6. Tocmai am facut un nou joc pentru Android si astept, daca se poate, sa aud parerile voastre. Se merita sa continui dezvoltarea? Aplicatia a fost publicata in versiunea alfa. Cine doreste sa incerce, poate sa o caute pe Magazin Play sub numele de : "10sec" sau sa acceseze link-ul: https://play.google.com/store/apps/details… Daca se poate, va rog sa distribuiti mai departe. Multumesc!
  7. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.VladyDesign.Stranded Cineva interesat de descarcare? Astept parerile voastre.. Am adaugat main menu, pause menu, grafica optimizata Aplicatia este in versiunea alfa 1.1 ---------------------------------------------------------------- Multumesc!
  8. Salut! Numele meu este Vlad si as vreau sa aflu parerea voastra despre aplicatia mea pentru android. Dupa multa munca in servere de metin, programare xml,html,php si python am decis sa trec pe java si pe dezvoltarea de aplicatii pentru telefon. Numele aplicatiei este "Stranded :Lost Island" si la momentul actual se afla in versiunea alfa de dezvoltare. As dori la imi lasati aici pareri despre aplicatie sa imi fac o imagine daca se merita sa fie dezvoltata in continuare si ce imbunatatiri sa ii fac. Multumesc! Modul de joc este aventura. Exploreaza intreaga insula pentru a gasi toate cuferele de comori. In versiunea urmatoare intentionez sa implementez instrumente si arme, respectiv animale si monstrii. Astept parerile voastre. Multumesc!
  9. Kent premieza fumatorii intre 18 si 25 de ani, cu pachete de tigari, brichete cu stick de 16 GB, Iphone-uri 6, MacBook-uri, Ipad-uri, excursii pe litoralul romanesc, excursii in Ibiza, Hollywood, Berlin si micul premiu de 50 000 de euro. Te poti inscrie gratuit in maxim 2 minute pe site-ul http://www.project-yourself.ro Cod Inscriere: C8E2KZ3H4 www.project-yourself.ro
  10. Kent premieza fumatorii intre 18 si 25 de ani, cu pachete de tigari, brichete cu stick de 16 GB, Iphone-uri 6, MacBook-uri, Ipad-uri, excursii pe litoralul romanesc, excursii in Ibiza, Hollywood, Berlin si micul premiu de 50 000 de euro. Te poti inscrie gratuit in maxim 2 minute pe site-ul http://www.project-yourself.ro Cod Inscriere: C8E2KZ3H4 www.project-yourself.ro
  11. Multumesc pentru apreciere Aerosol, o sa lucrez din greu sa o fac mai interesanta.
  12. Asta o sa si fac. Eu am prezentat conceptul de joc. Nu i-am adaugat grafica buna, doar i-am dat culoare.
  13. Salut! Am facut si eu o aplicatie pentru Android, mai exact un joc. Facut in Unity si programat in Java. Ideea jocului este sa controlezi o bila prin accelerometrul telefonului. Momentan jocul se afla in versiunea alfa si sunt implementate 3 culori ale bilei. Portocaliu - culoarea de baza - viteza: 2 Albastru - viteza: 4 Verde - viteza: 6 Trebuie sa incerci sa eviti obstacolele colectand banutii galbeni si banutii colorati care iti vor transforma bila intr-una din cele enumerate mai sus. Vreau si eu o parere despre aplicatie daca se poate.. Multumesc! Poze: https://imageshack.com/i/kngZgvSIj https://imageshack.com/i/id4WswqJj https://imageshack.com/i/ipQdVgVsj https://imageshack.com/i/exVbSWdrj https://imageshack.com/i/kmOYUHDqj
×
×
  • Create New...