Jump to content

Tata123

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tata123

  1. Prietene, cel mai bine pentru tine ar fi sa ti comentariile pentru cine iti permite. Si ca sa ti spun ceva persoanal, imi castig proprii bani de ani buni , si bani frate, nu mizilicuri de minim pe economia pe care ii primesti tu .
  2. Hai sa iti mai zic una buna, inteleg ce se intampla in acel form, inteleg ca informatia nu este filtrata indeajuns si de aceea s a ajuns la asta. Nu sunt arogant, asa reactionez eu cand cineva ma face sa par inferior. In orice caz, imi place sa invat lucruri noi, daca tu crezi ca ma poti invata ceva ce eu nu stiu la momentul actual (excludem programarea pt ca nu ma pasioneaza), accept cu mare placere.
  3. Hai sa o luam altfel, exista vreo problema in modul in care am actionat? Atat timp cat eu stiam ca exista o vulnerabilitate, sau cum vreti voi sa ii spuneti, in acel subdomeniu ce mai conteaza ce cod am folosit ? Ce conteaza ca am luat niste coduri javascript de pe github sau w3school? TOT CE CONTEAZA ESTE FAPTUL CA ACOLO ESTE O VULNERABILITATE GASITA DE MINE SI DOAR DE MINE, IMI PARE DIN CE IN CE MAI RAU CA IMPARTASESC CU VOI "DESCOPERIRILE MELE" !!!
  4. =))) nimic nu e apreciat in aceasta comunitate, vai de pla voastra
  5. https://www.pcrisk.com/removal-guides/14942-sodinokibi-ransomware
  6. Cum conectez un vps/root la windows pentru a l folosi ca vpn? Sau ce trebuie sa fac pentru a face un server vpn dintr un vps/root?
×
×
  • Create New...