Jump to content

alexcucu95

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About alexcucu95

  • Birthday 08/06/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexcucu95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. A fost deblocat dar are momente cand merge cartela si momente cand un. dar chestia e ca am incercat sa ii fac root cu iroot si cand si-a dat restart telefonul un se mai aprindea pana la home screen. acum ajunge pana la logo-ul cu SFR si se restarteaza si face asta in continuu. am incercat sa ii fac flash dar din pacate bootloaderul un poate fi deblocat. mai pot face ceva cu el?
  2. Salut, am un sony xperia m si am o problema cu el. nu imi ia cartela dupa ce a fost decodat. stie cineva ce poate avea?
  3. https://imageshack.us/i/p963gMBRj aici e imaginea. Am incercat cum ati spus dar e la fel. Multumesc
  4. Revin maine cu foto cum se vede imaginea. Deci e o dunga de latime 10 cm cam asa in mijlocul ecranului pe verticala. Nu e opaca se vede dar e suparatoare
  5. Salut am un tv philips 37pfl5522d/12 si la inceput a aparut o dunga subtire alba pe ecran dar cu timpul a aparut o dunga neagra verticala pe mijlocul ecranului. Mentionez ca nu este opaca e transparenta dar totusi e deranjant. Ce poate fi de vina? Si daca se poate rezolva bineinteles. Multumesc
  6. Salut, exista vreo metoda petru a spiona mesajele cuiva in whatsapp? Sau daca exista ceva gratuit
  7. Salut am o replica de note 1 si as vrea sa intreb daca pot face ceva sa prind semnal mai bun la WiFi. Pot face ceva? Multumesc!
  8. Salutare am un vodafone 533 si e codat. as putea cumva sa il deblochez singur? multumesc
  9. Mie nu imi merge spune ca a mai fost creat un cont pe ip meu. ce sa fac?
×
×
  • Create New...