Jump to content

VForVendetta

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VForVendetta

  1. danyweb09, nu am stat sa ma gandesc la replica pe care ti-am dat-o, dar eu nu imi pierd timpul de pomana stand pe acest forum, ci invat cat mai multe lucruri noi.
  2. Danyweb09 mai intai invata sa scrii (vulnerabilitate) iar dupa imi dai mie sfaturi. Eu v-am propus un site, nu v-am cerut sa-l si testati.
  3. Sunt pe acest site sa invat lucruri noi, ci nu sa ma laud cu site-uri de 2 lei doborate prin diferite metode. Cine este priceput cat de cat in SQLi, XSS, etc. Il rog sa-si faca timp si pt. mn. a-mi exlica, toate aceste vulnerabilitati, nu pt. a le folosi dupa aceea la atentate asupra altor site-uri, ci pentru a-mi cunoaste viitorul job. Am uitat sa specific, ca am 18 ani si incerc sa-mi cunosc de acum viitorul loc de munca, si ce mi-ar placea sa fac. Daca aveti timp cum am spus mai sus va rog sa-mi dati add la id-ul: liverpool.stevengerard@yahoo.com

  4. Nu pot sa cred ca voi faceti sql injection pe un site ca 'lukoil'. Daca vreti sa invatati sa spargeti site-uri uitati aici o vulnerabilitate gasita de mine intr-un site maricel. TomTom, portable GPS car navigation systems ! Spor la vulnerabilitate!
×
×
  • Create New...