Jump to content

happybyte

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About happybyte

  • Birthday 08/31/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

happybyte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. mai bine nu folosesti cuvant-ul ala. oricum nu.nu este despre aia.simplu fraieresc lumea,numai trebuie sa imi apar numele/numarul
  2. nimeni nu o sa accepte pe subitoit,si nu sunt. despre uk ecc.. ,ceva link?
  3. Buna baieti, obiectivul meu este: -Sa am un numar de telefon,care nu este pe numele meu(in italia de exemplu cer acte si alte chiesti,si nu vreau plangeri pe numele meu) -si sa pot primii apeluri de la alti(in italia) Trebuie sa evit: 1-(neaparat)find cartelele aici vanzute duar cu inregistrarea cu acte de identitate,nu trebuie sa folosesc identitatea mea reala. 2-Sa i-m gasesc o metoda de a crea actea(sau ieu stiu chiesti din astea XD) 3-(optional)localizarea GSM . 4-propuneti idei.. Pare simplu. Optiunile cred pot fi: -o cartela pre-paid(unde sa le iau pentru maxim 10€) -cineva din romania sa i-m cumpere cartele si sa mi-le trimita. -(si pentru a evita localizarea gsm)un app pentru android. Daca as putea si face apeluri(de putine minute) ar fi misto.
  4. Puate in romania da,sunt protejate,dar aici in italia,nu sunt asa de sigur de astfel de protecti,oricum da este transport (tren-autobus) si se numeste "P-you" card. @Legolas : multumesc, dar dupa cum citesti este vorba de un card ci nu de un telefon.
  5. este un RFID inauntru unui card,asa ca vreau sal incarc cu bani, sa copiez byturile cum sunt cand este cardul incarcat,si cand se descarca,se scriu di nou byturile cum erau inante,ca sa nu mai bag bani.
  6. Testez ,si iti zic.(ieu nu am telefon cu NFC) oricum daca ar functiona,nu pot cere lui prieten-ul meu in fie care data telefonul lui,de aia chiar imi trebui sa aflu care reader/writer sa cumpar.Intreb pentru ca din cate stiu,trebuie sa afli ceva din iel,ca sa scrii pe iel,si nu oarecare writer merge.
  7. puteti cumpara telefoane de-la dx.com si de-la aliexpress.com
  8. Aplicatia im da duar un output din care nu se intelege nimica,si nu ma ajuta la intelegera cui care reader/writer imi trebuie.
  9. Buna baieti, vroiam sa va intreb cum pot afla care RFID reader/writer ar merge pentru un RFID care am gasit si nu stiu nimic? Voriam sa cumpar un writer/reader dar nu stiu care si cum sa aflu care merge bine pentru al meu.
  10. Hi to all ya flolks! Am descoperit acuma site-ul asta, sper sa va fiu de ajutor.
×
×
  • Create New...