Jump to content

justliketheothers

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by justliketheothers

  1. Oameni buni, ce nu vreti voi sa intelegeti este ca indiferent de cum arata site-ul, indiferent de cine lucreaza la Seomaxim, omul face bani. Probabil ca asta va deranjeaza. Si intotdeauna este mult mai usor sa vorbesti de rau, sa jignesti, sa arati cu degetul (fara sa vezi ca esti murdar pe maini), decat sa fii om. Si, baieti, cu siguranta aveti si voi mame, surori, sotii (poate), prietene....cred ca ar fi tare mandre de voi.
  2. Matt, nici tu nu te-ai prins....poate de o craca, de altceva ar fi cam greu
  3. Pai, dragule mai mult de atat nu poti. Iar vocabularul tau cam la atat se rezuma, pentru ca atat proceseaza creierul.
  4. Sunteti niste nesimtiti, unii si analfabeti pe deasupra (vezi Zerodoi). Nu inteleg de unde legatura dintre Seomaxim, ca si firma, si cele doua fete, ca si persoane. Si, Matt, cu siguranta astfel de fete tu vezi doar in poze, iar daca ai lucra cu ele in birou, probabil nu ai lucra, ci ai merge la baie tot timpul . Pe cei care vor sa se angajeze la Seomaxim ii sfatuiesc sa sune (acest lucru nu este valabil doar pentru Seomaxim), sa stabileasca o intalnire si sa traga singuri concluzii, nu sa citeasca aberatiile scrise de niste frustrati. In general, angajatorul este muma padurii, iar angajatul un ingeras nevinovat. Aelius, sunt fete, stii, persoanele acelea care te evita pe tine.... Probabil cu tu ai parte doar de "cucuvele".
×
×
  • Create New...