Jump to content

sh33psh4gg3r

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    nici eu nu stiu pe unde, coiþe
  • Interests
    Dating men, eating child pampers, rolling jOints.
  • Occupation
    Freelancer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sh33psh4gg3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. nytro, amice, nu vreau sa ne dam in pene, ceea ce ai zis tu acolo si-a dat tot cuvantu, si in + am spus: END SUB my friend
  2. vortex, aici asa e, poate ca te pot "hacuii" ca asa e trendy, si din contra , imi cer scuze .. mi de scuze pentru postu meu, imi retrag threatu. iar pt nytro.. asa bun coder cum este el.. quota urmatoare si-a dat cuvantu ( extreme coder, extreme XOR handler, extreme VB Junkie )........ cand s-o face mai mare End Subbed.
  3. nytro. in locul tau as tacea. nu eu postez OCX-uri copiate de PScode.com, si nu eu ma umflu` in pene de programing in care bineinteles, nimic benefic nu am vaz de la tine aici .. codul sursa e facut de mine, huburile sunt facute sa mearga parsand niste functii, altceva?
  4. sh33psh4gg3r

    Trade

    pt ca nu stiam unde sa postez si mai ales, ca nu mai aveti cum era pe vremea lu` impuscatu' locushoru` ala cu trade vreau sa imi pun la bataie un programel contra unui domeniu .com/net/fm/etc... deci.. programelu` stie cam urmatoarele: cu toate ca ati auzit de supernova si cum era inainte de util la mana omului dar din pacate acum rar mai merge pt ca nu se mai gasesc hs'uri vulnerabile ( doar vh ) .. ei bine, asta stie sa se connecteze la un hublist si de acolo sa isi arunce huburile care nu sunt vulnerabile. acum are suport si pt ynhub, ptokax si unele ver. de vh.. pt mai multe detalii PM me, nu stau sa urmaresc posturile.. si ca bonus ofer si codul sursa.
  5. y0 guys, need some help ? LOL
  6. naaa, just having some fun, nimeni nu se cearta, toti imi sunteti prieteni <'> doar ca, sunt eu mai prost de gura asa... ca si voi de altfel.
  7. check my sig, iar tu.. da.. TU! se vede ca n-ai avut jucarii cand erai copil.
  8. se zice unora ass lickers fuck face Welcome ! :oops: ce engleza stii copile ? ia leaga la siret un cuvintel, doua.. sincer dupa cate vad aici din partea userilor care au postat in boardu asta numai: MULTUMESC, VAI CE TARE, BRAVO, CUM FAC? niste termenati.
  9. ha ha, very fani.. ma asteptam la altceva din partea unor ass lickers..
  10. Da-te ca m-am introdus. Salut bha iuzare !
×
×
  • Create New...