Jump to content

IMAGINARY

Active Members
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

About IMAGINARY

  • Birthday 10/09/1990

Converted

  • Biography
    Imaginary...
  • Location
    In my field of paper flowers...
  • Interests
    Searching the eternity.
  • Occupation
    Imaginary...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IMAGINARY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Dau pentru o licenta de CS:GO : -Cont Smite, level 30, 18 zei, 4 skinuri, icon de beta tester, 17 mastere -Cont Gladiatus, level 80, antrenamente bune, Centurio 12 zile ramase. Este o oferta mai mult decat buna, clar, si as avea nevoie cat de repede posibil...Multumesc.
  2. L-am testat pe XP x32, dar mai mult ca sigur ca merge si pe 64.
  3. In fine, e un bomber. Nu deschide nici sute de ferestre, si nici nu da mass spam la mii de iduri, un singur target primeste multe mesaje in aceiasi fereastra, dar sunt in serie foarte rapida, si de aceea sunt foarte enervante.
  4. Ceva pareri de la cine l-a incercat?
  5. Da-i deface, ca dau astia 3 clickuri si indexul e la loc, au backup, inteligent mic ce esti.
  6. Daca e in VB.net pot sa incerc sa te ajut cu optimizari sau ceva, daca esti interesat PM.
  7. Uite un exemplu ca merge. Probabil nu ai respectat ce am zis eu Cocoooooo...
  8. Eu l-am testat si pe sistem pe 32, si pe 64, si a mers. Nu inteleg de ce voua nu va merge... Le-am mai dat si altora si a mers. REPET ca aveti nevoie de .NET framework si sa tineti toate fisierele cu care vine impreuna.
  9. Ciudat... A pornit vreodata sau asa face mereu? L-am testat pe un mediu virtual cu XP, pe un windows 8 si un windows 7 si merge. Ai framework instalat? Vezi ca trebuie tinut cu DLL-ul impreuna, si cu restul desigur.
  10. Este un tool de spamat. Am sa clarific cateva lucruri ca sa evit situatiile enervante. 1. Pentru mail bomber am folosit sursa unuia pe nume Nathan nu stiu cum, dar am modificat-o aproape complet, si am reparat-o pentru ca avea un bug. Restul functiilor sunt de la mine. 2. Pentru YM bomber am folosit acel DLL si am folosit functiile cu care venea libraria DLL-ului. Am postat versiunea 2 direct, pentru ca am mai finisat versiunea 1 si a iesit asta. Mail bomber. Puteti folosi 3 servicii diferite pentru bot (Yahoo, GMAIL, AOL - nu recomand) E foarte usor de folosit, nu are rost sa explic. Il puteti baga in tray si sa faceti altceva. Uneori mai da error din cauza filtrelor anti spam, dar de cele mai multe ori puteti trimite si 200 consecutiv fara probleme. YM bomber Trimiteti spam pe messenger cu el, s-ar putea ca uneori sa nu trimita toate mesajele, recomand cate putin repetat, nu 1000 pe loc ca Gheorghe. Daca primiti erori, incercati cu alt bot si tot asa, sunteti baieti destepti. Screens : VT scan : http://goo.gl/Q3W0gl Download : http://www.imaginary666.eu/releases/FrozenDragonV2RELEASE.rar Cateva mentiuni 1. Sper sa nu se mai trezeasca vreun inteligent cu comentarii inutile, am spus tot ce era de spus. 2. Apare obfuscated pentru ca am incercat sa imi protejez munca, clar si simplu, cine nu crede, rulati-l in VM 3. Astept bug reporturi sau orice alta sugestie inteligenta.
  11. Cateva cuvinte am de spus. Du-te in pula mea.Merci.
  12. Imitatii? Unde ai mai vazut tu asa ceva?
  13. Stii care e diferenta intre DOS si DDOS?
×
×
  • Create New...