Jump to content

GhostHckWH

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About GhostHckWH

  • Birthday 08/19/1990

Converted

  • Biography
    Next WhiteHat star!
  • Location
    In Your Sys
  • Interests
    WH
  • Occupation
    Ethical Hacker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GhostHckWH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu stiu Nytro dar cu-i pasa de greselile mele de gramatica? Incurca cumva sensul propizitiei sau e asa de greu sa va da-ti seama voi singuri? In fine revin iara pe RST si rezulta inca ceva => Retard & Stupid TEAM. Sunteti o comunitate in care stiti si voi Black Hat si sunteti tare mistocari , si cei din blackhat comenteaza la subiecte de white hat si tot asa Mare dezordine aici si s-ar putea sa fie asemanator topicul deoarece de acolo am citit si eu dar sincer ce treaba are topicul ala de pe secz0ne cu asta de pe RST? Care este de fapt un video Nu te inteleg Nytro esti Administrator dar daca te intreb cum sa bagi un Backdoor pe PORT habar n-ai . Si daca se spune ca poti ataca pe IP imediat vad un black hat ca scrie " Imposibil " altul "America " altul "Guta" altul " Forta Barca " deci se apuca unu si scriu dupa multi pentru +1 , da-ti-mi in mortii sulii mele ban ma pis pe forumul vostru . RETARD & STUPID TEAM !
  2. Merci Cyro dar totusi nu stiu ce au ei , habar n-au in Kali Linux si comenteaza . Armitange este un GUI a Metasploitului care contine toate payload-urile si exploiturile si "sculele" pentru attack ip. Si altele totusi ... In fine ce vrei de la niste incultii facuti pentru "POST +1" de parca le-ar da ceva banii forumul pe post-uri . Maine ii dovedesc ce pot , si cine sunt ... Daca vrea "hacar' o sa vada el . Ce este aici a fost "For Begginer" sa fac un inceput . Dar inceput pentru voi exista doar la final.
  3. Tu stii ca in Kali Linux sunt sute de payload-uri ce sute ci mii ( daca stii ce-i ala ) , iti fac si alta metoda daca doresti ! Ok si lasa insuletele sa nu ma apuc eu , bine?
  4. @Cifre Interesant mai nainte l-am postat , plictiseala si timp de agatat fete cu photoshop ... Ma mir cum de te-ai uitat pe canal
  5. Este un forum in dezvoltare , nu cred ca rst a inceput cu tutoriale in metasploit si altele , banuiesc ca erau ceva programe de incepatori ... In fine , pe langa reclama facuta care nu e asa importanta in video conteaza continutul si cat ai inteles , ca nu prea cred ca o sa intre multi pe forum doar de dragul sa vada topicul ... Si inca o data multumesc! P.S: Ownerul are 17 ani si este cunoscut pe RST ca ManutaDeAur
  6. Buna RST uitati un tutorial video prin care va puteti crea un wordlist random! Mai multe detalii in video. https://www.youtube.com/watch?v=LPU45uH9NR8 Un "Apreciez" si un Subscribe o sa ma ajute sa-mi continui munca si chiar mai multe tutoriale mai complexe si mai grele. Aceste tutoriale le fac in 4-5 minute fiecare sau chiar mai putin , la resursele mele un procesor prin care nici Mario nu merge bine este destul de putin .
  7. Buna RST o sa va arat cum sa faceti un java applet in Kali Linux cu rol in Remote acces. Pe intelesul vostru acest Java Applet este un JavaScript cu ajutorul caruia putem controla calculatorul VICTIMEI la fel ca un backdoor. El poate fi introdus intr-un site cu ajutorul unei vulnerabilitatii XSS sau direct accesarea acestui link sursa. Yahoo.com au suferit si ei un asemenea atac printre programele "rau intentionate" de acolo se afla si acest Java Applet . https://www.youtube.com/watch?v=Z9JwDfTxky4 Finalul nu a fost asa reusit , deoarece am mai avut un asemenea JavaApplet pe KaliLinux pornit si am schimbat port-ul care a facut o mega dezordine , voi lasati port-ul asa cum este nu mai scrieti "set LPORT 8090" lasati asa. Un "APRECIEZ" si un SUBSCRIBE , asta arata ca imi apreciati munca.
  8. Buna RST daca vreti sa va creati un BackDoor in format .exe aici este topicul potrivit , am creat pentru toti hackeri romani si internationali acest tutorial , momentan doar in limba romana , in KaliLinux prin care sa creezi un BackDoor. Sugestile voastre sunt bine venite aici si chiar si greselile pe care le-am facut si alte lucruri! https://www.youtube.com/watch?v=sZx1Ierzmnk Daca imi apreciati MUNCA va rog frumos un Thumbs UP pe YT si un SUBSCRIBE.
×
×
  • Create New...