Jump to content

rtfmplay

Active Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rtfmplay

  1. Salut, nu prea m-am intersectat cu javascript si vreau sa intreb ceva legat de el.

    Trebuie sa fac replace la niste caractere introduse de la tastatura asupra unui input de tip text. Sa inlocuiasca in timp de userul introduce "-" cu "/" dar neaprat in timp de introduce textul;

     

    23gg3j3b-3dd9ds-ossd33yj-oopw3

     

    23gg3j3b/3dd9ds/ossd33yj/oopw3

  2. Salutare,

    ma intereseaza si pe mine un algoritm simplu in c++ sau c# care sa faca urmatoarele:

    Am 100 de linkuri si 10 ipuri, linkurile le accesez cu curl si as vrea ca la fiecare 10 linkuri accesate sa schimbe ip

    adica L1,L2,L3,L4,L5,L6,L7,L8,L9,L10 -> Ip1; L11,L12,L13,L14,L15,L16,L17,L18,L19,L20 -> Ip2; etc pana cand se termina ipurile.

    Vreau o idee sau cum as putea face.

    .....

  3. Tot de la noi au furat, de la aia care stau la cozi ca sa le dea ratele inapoi.

    Care noi ma desteptule? Banca are banii asigurati, altfel nu ar avea voie sa fie banca.

    Au gasit o metoda de a exploata banca foarte inteligent, este greseala bancii, nu vad de ce se considera ca au furat, au exploatat sistemul si au profitat de prostia altora, cand avocatii va recupereaza banii de pe taxele de poluare care vi se par ilegale folosind o portita vi se pare normal, acum cu baietii astia vi se pare aiurea.

    NU au hackerit ceva, NU au prostit pe nimeni sa le dea vreo parola, NU au facut nici un fel de atac asupra bancii, AU MUTAT BANI DIN UN CONT IN ALTU. UNDE ESTE ILEGALITATEA?

    • Like 1
  4. Un sfat practic: Banii pe care ii vei lua, NU tin de cat de bun esti TU, tine doar CAT de bine NEGOCIAZA fiecare. Depinde cum ai raspuns si cum te-au citit cei de la HR, daca te vor iti vor face o oferta oricum mult mai mica decat ceri tu. Iti urez noroc si sa te angajeze dar negociaza dur la bani.

    Sfat pentru toti: NU va mai vindeti companiilor ieftini.

  5. maci beter

    Nici eu nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cred ca nu ai gandit foarte mult inainte sa postezi.E ca si cum i-ai considera pe cei care stau pe RST ca niste raufacatori de care trebuie sa te feresti..

    // better @rtfmplay? :)

    Si in final cu ce impresie ai ramas? Te angajeaza? Tu ce crezi? Tu in locul lor ai fi fost multumit?

  6. Eu am o curiozitate, daca tot discutam despre fizica:

    Un fapt cunoscut pana acum este ca nu se poate depasii viteza luminii pentru ca relativitatea nu te va lasa. Adica cu cat te apropii mai mult de ea cu atat masa va creste si va trebuii mai multa energie , mai multa energie, etc.

    Pe de alta parte la CERN a fost gasita particula Higgs si se spune ca ea este ce-a care da masa. Prin simpla deductie rezulta ca viteza are efect asupra particulei Higgs, un efect care ii schimba comportamentul. Din asta, eu personal inteleg ca tot ce este in univers este in continua miscare. Iar daca paricula Higgs ar fi descarcata complet ar insemna ca acel sistem din care face parte ar fi in repaus total fata de orice sistem de referinta. Vi se pare gresit ce spun?

  7. Si ca sa fie totul si mai distractiv, daca trenul care transporta containerul este pe pamant, pamant care la randul sau are o viteza x, pamant care este intr-un sistem solar care are o viteza y, sistem solar care este intr-o galaxie care are o viteza z si galaxie care este intr-un ciorchine, care are o viteza w. Se pare ca viteza este relativa si difera in raport cu punctul de masura.

  8. Daca ai plecat ca asa a vrut muschiul tau , sper sa te dea in judecata si sa iti ceara despagubiri 50 k euro .

    Un contract se respecta de ambele parti , adica inclusiv tu .

    Cand e vorba de drepturile voastre stiti sa le cereti , cand e vorba de drepturile angajatorului va doare-n pula .

    Da , daca vrea iti poate cere despagubiri .

    Nu prea ai avut contact asa de mult cu angajatorii si cu firmele, de asta cred ca vorbesti asta. Esti dedicat 100% vii cu idei, te implici si in scurt timp iei o mare muie, de ce? CA ASA VREA SEFU'. De asta e mare piata de IT la noi, pentru ca ne prostituam pe bani putini si acceptam sa fim umiliti. Poate a avut un motiv bine intemeiat sa plece, stiu un exemplu cand frima angajatoare facea ilegalitati mari si cand acel exemplu a aflat si a vrut sa plece, l-au futut si rasfutut, bani pula, etc.

    Nu prea te-ai documentat despre piata muncii, taxele aferente, probelmele angajatorului, problemele angajatului.

    Scurt pe doi TAXE mari, sustinere din parti, spagi si controale. Cel care baga bete in roate este statul iar apoi aditional "marile corporatii" care dau spagi pe la guvernanti sa mearga treaba ca unsa cu ITM, ANAF, un contract doua cu statu, ca ce pula mea au fraierii bani.

  9. O vrajeala ieftina, cybersecurity :))) 90% din atacurile cibernetice in Romania vin din afara tarii,

    Pentru ce trebuie un control intern?

    Daca ei au un registru cu cartelele sim si stiu cui ce apartine aveti impresia ca vor stopa terorismul?

    (teroristii este prosti si merili ie bune)

    In baza unui mandat judecatoresc vor avea access la echipamentele ISP-ului, asta inseama ca vor avea access la routerul tau rds/upc/etc. din casa.

  10. Din toata harababura asta hai sa facem sa para o sursa credibila si sa pregatim o capcana distractiva, astept parereri.

    Nu stiu de ce va suparati atat cu nevinovatul asta de badea... nu e vina lui ca face asta, nu e vina lui ca nu are personalitate,

    nu poti fi suparat pe un handicapat! Serios vb!

  11. vai de capul tau este ultimul post nu imi pun mintea cu .......

    Es gibt kein "Besser" oder "Schlechter",

    nur Unterschiede.

    Diese müssen respektiert werden,

    egal ob es sich um die Hautfarbe, die Lebensweise

    oder eine Idee handelt.

    O simpla curiozitate: esti evreu?

×
×
  • Create New...