Jump to content

rtfmplay

Active Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rtfmplay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. rtfmplay

    javascript

    Salut, nu prea m-am intersectat cu javascript si vreau sa intreb ceva legat de el. Trebuie sa fac replace la niste caractere introduse de la tastatura asupra unui input de tip text. Sa inlocuiasca in timp de userul introduce "-" cu "/" dar neaprat in timp de introduce textul; 23gg3j3b-3dd9ds-ossd33yj-oopw3 23gg3j3b/3dd9ds/ossd33yj/oopw3
  2. Chilkat.NET, WebClient, WebBrowser Requests.... Cum a zis si @Maximus, pui mana pe requesturile de get, respectiv post si le simulezi cu ajutorul lui VB sau C# folosind componentele de mai sus. Poti face asta in multe feluri, depinde de la caz la caz.
  3. rukov, nimic nu sti... el este reseller )))))))))))) @ manelepesys32 sincer acum, de ce ai vinde ceva ce nu iti apartine?
  4. ceva mai detaliat?
  5. Salut, pai nu am de ce sa fol .bat pentru ca ip-urile sunt proxyuri.
  6. Salutare, ma intereseaza si pe mine un algoritm simplu in c++ sau c# care sa faca urmatoarele: Am 100 de linkuri si 10 ipuri, linkurile le accesez cu curl si as vrea ca la fiecare 10 linkuri accesate sa schimbe ip adica L1,L2,L3,L4,L5,L6,L7,L8,L9,L10 -> Ip1; L11,L12,L13,L14,L15,L16,L17,L18,L19,L20 -> Ip2; etc pana cand se termina ipurile. Vreau o idee sau cum as putea face. .....
  7. 100% din banii tranzactionati online sunt virtuali, la inchidere sau dupa 12 parca, nu stiu exact cand, se face bilantul si se sincronizeaza cu intreg sistemul. Nu pot genera bani asa in voie. Singurii care pot genera bani in voie sunt americanii si FED-ul lor(niste jegosi)
  8. Care noi ma desteptule? Banca are banii asigurati, altfel nu ar avea voie sa fie banca. Au gasit o metoda de a exploata banca foarte inteligent, este greseala bancii, nu vad de ce se considera ca au furat, au exploatat sistemul si au profitat de prostia altora, cand avocatii va recupereaza banii de pe taxele de poluare care vi se par ilegale folosind o portita vi se pare normal, acum cu baietii astia vi se pare aiurea. NU au hackerit ceva, NU au prostit pe nimeni sa le dea vreo parola, NU au facut nici un fel de atac asupra bancii, AU MUTAT BANI DIN UN CONT IN ALTU. UNDE ESTE ILEGALITATEA?
  9. Un sfat practic: Banii pe care ii vei lua, NU tin de cat de bun esti TU, tine doar CAT de bine NEGOCIAZA fiecare. Depinde cum ai raspuns si cum te-au citit cei de la HR, daca te vor iti vor face o oferta oricum mult mai mica decat ceri tu. Iti urez noroc si sa te angajeze dar negociaza dur la bani. Sfat pentru toti: NU va mai vindeti companiilor ieftini.
  10. maci beter Si in final cu ce impresie ai ramas? Te angajeaza? Tu ce crezi? Tu in locul lor ai fi fost multumit?
  11. La fel nici eu nu vreau sa jignesc pe nimeni dar comparatia ta este foarte putin gandita...
  12. Salut, trebuia sa le spui "pai daca ma angajati pe mine, o sa ma folosesc de sursa crypterului sa fac sursa antivirusului mai puternica." Salut
  13. Eu am o curiozitate, daca tot discutam despre fizica: Un fapt cunoscut pana acum este ca nu se poate depasii viteza luminii pentru ca relativitatea nu te va lasa. Adica cu cat te apropii mai mult de ea cu atat masa va creste si va trebuii mai multa energie , mai multa energie, etc. Pe de alta parte la CERN a fost gasita particula Higgs si se spune ca ea este ce-a care da masa. Prin simpla deductie rezulta ca viteza are efect asupra particulei Higgs, un efect care ii schimba comportamentul. Din asta, eu personal inteleg ca tot ce este in univers este in continua miscare. Iar daca paricula Higgs ar fi descarcata complet ar insemna ca acel sistem din care face parte ar fi in repaus total fata de orice sistem de referinta. Vi se pare gresit ce spun?
  14. Si ca sa fie totul si mai distractiv, daca trenul care transporta containerul este pe pamant, pamant care la randul sau are o viteza x, pamant care este intr-un sistem solar care are o viteza y, sistem solar care este intr-o galaxie care are o viteza z si galaxie care este intr-un ciorchine, care are o viteza w. Se pare ca viteza este relativa si difera in raport cu punctul de masura.
×
×
  • Create New...