Jump to content

Ganav

Active Members
  • Posts

    1374
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Ganav last won the day on February 24 2016

Ganav had the most liked content!

1 Follower

About Ganav

  • Birthday 07/25/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ganav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

663

Reputation

  1. Din titlu se intelege ca aplicatia lor ar fi vulnerabila, nu site-ul in sine. Daca au cap, repository-urile cu sursele pentru scanner nu ar trebui sa aiba vreo tangenta directa cu site-ul. Daca nu, ar fi putut modifica sursele; urmatoarele versiuni pot include feature-uri precum bitcoin mining si RSA disk encryption.
  2. In primul rand, puteai arunca o privire pe: https://rstforums.com/forum/ inainte de a post-a. In al doilea rand codurile respective nu sunt legate de nimic: care este problema si cerinta? Niste siruri arbitrare de caractere nu au vreun sens daca nu sunt puse intr-un context. Oricine poate scrie un sir de caractere ca ladmeo[aFN#$09)@HE(_WNdsjkfF si sa ceara o rezolvare. Fara context, nu are niciun sens. In utlimul rand atitudinea pe rst a fost, este si intotdeauna va fi una dura, critica. Obisnuieste-te!
  3. salut. niste ajutor in cheat engine ptr un caca de joc flash game. how much $?

    1. Ganav

      Ganav

      Salut,

       

      Depinde de joc. Majoritatea jocurilor flash pastreaza toate valorile pe server (nume utilizatori, parole, date personale de profil, etc.) fiind imposibila preluarea lor de catre un client (utilizator extern). De unde e jocul? Cele de pe diverse platforme de socializare functioneaza cum am mentionat mai sus.

       

      Cu stima,

      Ganav

  4. Problema nu este sa inventezi ci sa vezi daca nu faci ce au facut altii inainte (este extrem de dificil sa vii cu o idee care este cat de cat noua).
  5. Ca si absolvent al AC UPT si un program masteral in strainatate (poimaine depun licenta) iti pot spune ca la AC mi-a fost mult dificil decat in afara raportat la cantitatea de materie care trebuie invatata. Dupa cum s-a mentionat mai devreme, da in afara te lasa sa gandesti, poti reinventa roate si sa fii chiar mandru de acest lucru pana ajungi pe piata. In cele din urma, in cele mai frecvente cazuri, tot intr-o multinationala vei lucra atat in Romania cat si in afara. Pentru mine UPT a fost mai mult un loc de pregatire, in care am vazut cat de mult pot duce pe forte proprii si in cele din urma un mijloc prin care am ajuns sa studiez in strainatate. Este mai mult un mijloc de dezvoltare personala, te vei confrunta cu foarte multe nedreptati, munca neevaluata corespunzator, profesori cu o pregatire discutabila, etc. dar cam asta te va astepta dupa ce termini, in toate segmentele de munca din tara si din afara ei (o data ce se afla ca esti originar din Romania). Cand am inceput, am fost 210 persoane (amfiteatrul in care a avut loc deschiderea era ocupat la capacitate) in anul III, 140 si mai putini in anul IV si la absolvire. Absolventii au un loc de munca garantat in domeniu in multinationalele din Romania, insa nu este foarte recomandat sa incepi sa lucrezi din timpul facultatii (programul este incarcat in toti anii de studiu). Diploma este mai mult un brevet de munca la respectivele concerne. Ai un viitor asigurat cel putin d.p.d.v. al veniturilor (salariile sunt decente pentru economia noastra). Pentru optiunea 1 nu este recomandat sa incepi business-ul fara a termina studiile apriori; este mult mai probabil sa esueze decat sa reuseasca piata fiind saturata in momentul de fata. Mai mult diploma de la unibuc are o valoare mai redusa ca si cea de la AC; nu iti va garanta un loc de munca. Optiunea 2 o recomand mai mult. De ce? Ai un loc de munca cu un venit decent garantat la finalizare. Eu am aplicat la studii in strainatate dupa ce am terminat. Am fost acceptat destul de repede si acum ma gandesc sa lucrez aici (in Germania), in domeniu.
  6. @3mPtY Salut, daca inca mai ai nevoie de el lasa-mi, te rog, un p.m.
  7. Salut, Au fost cateva cereri referitoare la scrierea unei aplicatii care importa listele cu contactele utilizatorilor de la diverse servicii de email (pana acum acestea includ AOL, Yahoo si Hotmail). Am scris o astfel de aplicatie in Java care se foloseste de selenium pentru a se loga pe conturi la respectivele servicii si pentru a descarca contactele (in format .csv) intr-un fisier specificat de utilizator. Pret: 350$ -- Aplicatia in format .jar 500$ -- Intregul proiect in intellij Modalitate de plata: btc. Detallii: p.m. Demo(b64): aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj0wNnVleG1PMEI1ZyZmZWF0dXJlPXlvdXR1LmJl @gipsy @doow
  8. *Presupunand ca nu este un challenge legat de stegano* Crima. De ce? 1. Scaunul este sub masa. Nu avea cum sa ajunga acolo daca persoana era asezata in timpul sinuciderii. 2. Slapul nu avea cum sa ajunga acolo daca il purta in momentul in care s-a sinucis. Unde este celalalt slap? Nu cred ca sunt oameni care poarta incaltaminte numai pe un singur picior. 3. Scrisoarea de adio este mult prea scurta. Celelalte coli nu sunt complete. De regula astfel de persoane petrec foarte mult timp inainte de a comite fapta (ar fi trebuit sa fie mai multe ciorne). 4. Persoana respectiva scria in timpul in care suspectul a intrat in camera, a inceput sa se ridice, a fost impinsa aproape de perete si omorata (nu este sange decat intr-un punct foarte localizat, dosarele si biroul sunt uscate). 5. Criminalul a asezat astfel scaunul, tigara si pistolul dupa care a scos din priza lampa (totul s-a petrecut in cateva secunde). 6. Slapul a ajuns acolo in momentul in care a intrat (l-a lovit din greseala deoarece persoana respectiva nu avea decat lampa aprinsa in momentul respectiv). Am nimerit-o?
  9. In ce este scris? Lucrez la ceva oarecum asemanator (recuperare de campuri DOM folosind xpath). Lasa-mi un pm daca vrei.
  10. Nu exista un mai bun din punct de vedere al utilitarelor. Kali este mult mai usor de utilizat ca si black arch, insa poti face aceleasi lucruri, in mare, de pe ambele.
  11. Ai putea folosi inline assembly (in C/C++) pentru a declara acel byte E8. Sau ai putea scrie aplicatia in asm dar ar dura prea mult timp. Cel mai simplu ar fi scrierea unei biblioteci in C/C++ si apelarea functiilor dintr-un program scris in asm sau ai putea genera codul asm, dupa care il modifici si dupa aceea il compilezi. In gcc se poate folosi: gcc -fverbose-asm codul_meu.c care genereaza fisierul in asm.
  12. Ce rezolvi? Cel mai probabil nu vei mai fi victima (cel putin al persoanei respective), persoana respectiva se va gandi de doua ori inainte de a mai comite o frauda. Deci e win/win
  13. tcpdump + grep? Toate par a fi plaintext (nu am stat sa vad tot log-ul).
  14. Scuze, solutia de mai devreme nu este valida deoarece nu trateaza cazul in care intr-un grup de inotatori se gasesc inotatori mai inceti ca si cel mai rapid din grup, dar care este si cel mai rapid dintre toti din toate grupele. Ceilalti inotatori mai lenti pot fi totusi mai rapizi ca si cei mai rapizi din celelalte. Prin grup ma refer la un grup de cinci inotatori care concureaza simultan. O metoda simpla ar fi selectarea primilor trei din fiecare grupa si compararea acestora. Selectarea doar a unui singur nu este suficienta din cauza problemei de mai sus.
  15. Nu ai nevoie de toate combinatiile deoarece esti interesat de un maxim. Practic, problema poate fi asociata cu sortarea unei multimi de numere folosind metoda divide et impera. Fiecare inotator are aceiasi viteza maxima cu inoata de fiecare data, indiferent din ce multime face parte (cu cine concureaza).
×
×
  • Create New...