Jump to content

3mPtY

Active Members
 • Posts

  243
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

3mPtY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

27

Reputation

 1. Nu. Folosesc regii de publicitate gen thinkdigital. Printre altele putin si Adsense. Pe exemplul Wowbiz probabil maxim 10%.
 2. 3mPtY

  Vand site adult

  il cumpar eu. dami PM.
 3. Nu renunta la Coudflare. Daca este bine configurat nu iti afecteaza deloc viteza dimpotriva.
 4. Cumpar link-uri pe site-uri din nisa adult indiferent de pozitia lor. Platesc pe masura.
 5. Salut.

   

  Daca esti din Bucuresti si cauti de munca tot in domeinul IT (dezvoltare wordpress back/front si nu numai) dami un semn.

   

   

 6. Caut 4 programatori pe back si 2 pe front (middle->senior) full time de la birou (Bucuresti). Range-ul salarial este de 1500-2500 EUR NET cu contract de munca. Spatiul de lucru este la Universitate intr-o cladire de birouri. Proiectele sunt ambitioase (site-uri din diferite domenii, aplicatii web s.a.m.d) iar atmosfera de lucru fiind una relaxanta. Astept PM, sau CV la adresa office@mandarine.com
 7. Asa cum spune si titlul cumpar pagina de facebook verificata. Pentru a nu intra peste topicul cu acelasi titlu am decis sa fac unul nou. Pentru propuneri astept PM.
 8. Caut programatori cu experienta (5-10 ani) Cerinte: - Bun cunoscator php, mysql, javascript (css/html/bootstrap) - Cunostinte platforme open source (exemplu: wordpress) - Capacitatea de a comunica si de a lucra in echipa - Disponibilitate job full time (Bucuresti/Universitate) Beneficii: - Pachet salarial bun (1000-5000 EURO, in functie de experienta) - Training, cursuri (te sustinem daca vrei sa inveti) - Cafea, ceai, carti la discretie (se va lucra intr-un mediu foarte relaxat) - Colegi tineri si deschisi la minte ;-) Daca indeplinesti conditiile, imi poti trimite CV-ul tau / proiecte la adresa office@kapye.com ori PM.
 9. Asa cum spune si titlul. Caut programator full time cu cunostinte medii spre avansate in limbajele principale de programare: php, mysql, javacript si sa fie capabil sa rezolve si sa invete fiecare obstacol de limbaj nou intalnit. (css, html nici nu se pune problema). Salariu 1000 euro cu posibilitate de crestere + bonusare. Se lucreaza de la sediu, proiectele sunt atractive, iar stresul de la locul de munca 0. Locatie: Bucuresti. Astept PM.
 10. Sunt interesat de un script in genul la nameguess[dot]com Va rog sa analizati cu atentie ceea ce face impreuna complexitatea lui. Cine crede ca poate sa il realizeze astept un semn (eventual id-ul de skype) in privat. Este un proiect ce va necesita si anumite modificari ulterioare, deci colaborarea poate fi una de luna durata.
 11. Da. Pe langa impozit platesc lunar alte cateva taxe catre bugetul de stat.
×
×
 • Create New...