Jump to content

my_PYRAMID

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2011 profile views

my_PYRAMID's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Nu mă interesează alte companii, în special cele de la noi. Văd că OVH oferă 100 Mbps iar Hetzner oferă 1Gbit/s la conexiune, recomandarea voastră este să merg pe Hetzner, deci? LE: Este vreo diferență între VPS-ul normal și cel în Cloud?
  2. N-am traficul pe care RST îl are. Așadar mă limitez la un VPS.
  3. Merci, am să încerc în limita cunoștințelor mele să folosesc ceea ce ați scris. Spuneți-mi și recomandați-mi între aceste două VPS-uri, pe care ar trebui să-l aleg? VPS CLOUD 2 CX30 Sănătate.
  4. Am comandat astăzi un Wi-Fi Extender: NETGEAR Mini N300 Mbps Wi-Fi Range Extender with External Antennas (Wi-Fi Booster) (EX2700-100UKS) Din review-uri toată lumea este mulțumită, am vrut să comand un TP Link dar m-au convins comentariile de la Netgear mai mult. Folosiți așa ceva? Ce recomandări aveți?
  5. Înseamnă atunci că Cloudflare e de vină. @aelius, dețin un site care folosește tot platforma celor de la IPS. Pentru că am primit câteva atacuri DDoS și site-ul a picat imediat, am hotărât să activez Cloudflare. Folosesc MySQL iar site-ul este activ cu https. Ca panou de control folosesc Webuzo, mă ajută mult, mai ales că nu am cunoștințe foarte vaste. CPU: http://imgur.com/pFG1fR7 RAM: http://imgur.com/g99BlQX SSD: http://imgur.com/kpDuYyM via PageSpeed Insights: 55 / 100 Suggestions Summary via Desktop 43 / 100 Suggestions Summary via Mobile ...aici mi se cere să optimizez imaginile mai mult. PHP.ini e lung să-l pun în acest post, găsesc o variantă și revin cu edit. Mersi @Nytro pentru răspuns. Citisem undeva că combinația asta este cea mai bună și rapidă pentru site: CloudLinux OS, Server web LiteSpeed, Percona Server și SSD. @badluck, te-a cam părăsit norocul în viața asta dacă atât de frustat ești apăsând butonul de reputație negativă la o întrebare, fie ea și banală, pentru unii. Apasă și la acest post, poate ai o satisfacție care trebuie satisfăcută, ce să-i faci. Good luck.
  6. Salut @Nytro. Probabil nu sunt singurul care dorește să afle asta, ce configurație folosește serverul RST? Observ că ai serverul cumpărat de la OVH. Dețin și eu unul și am instalat Centos 7, PHP 7.0 (urmează să fac upgrade la PHP 7.1), Nginx și nu se încarcă atât de rapid precum RST. Folosesc Cloudflare, ce e drept și cred că afectează viteza de încărcare. Câteva sfaturi din partea celor mai pricepuți?
  7. Am sunat la ei și mi-au spus că trebuie să aștept nu știu ce revizie pe care o fac ei la conturi și că din păcate dacă contul a fost limitat, nu mai poate să fie retrasă această limită și că este definitivă. Pentru firmă îmi recomandați deschiderea unui cont PayPal business?
  8. Am vorbit cu ei și nu am rezolvat nimic. Nu am pierdut banii, nu mi-au fost retrași din cont doar mi-a fost limitat contul și nu pot să mai primesc sau sa fac plăți. Ea a scris doar că nu a primit produsul și am scris că produsul durează puțin până ajunge, cu dovezi dar de unde...
  9. Haine - totul legal, cu factură doar că persoana respectivă nu și-a calculat bine ziua în care produsul îi ajunge (deși i-am spus aproximativ când) iar ea avea o nuntă și a cerut refund pe motiv că a trecut nunta. I-am explicat că produsul este în drum spre ea, nu pot să-i dau refund iar în caz că nu-i place îl poate returna și îi trimit banii înapoi. Persoana era din UK. De atunci nu a mai răspuns la e-Mail, nici în disputa de la PayPal, nici nimic - și disputa s-a închis singură. Drept urmare am primit limitare la cont. Serviciu de rahat dar era folosit pentru comenziile din afară.
  10. Nu sunt pe minus, am avut 400 de euro la ei și mi l-au blocat, după 30 de zile m-au lăsat să retrag suma pe card dar doar atât. Nu pot trimite sau să primesc bani. Merci pentru răspuns.
  11. Salut. Am un cont PayPal care mi-a fost limitat, limitat dintr-o prostie. Cineva a deschis o dispută și am prezentat absolut toate doveziile că a primit produsul dar tot mi-au limitat contul. Întrebarea este: dacă îmi șterg acest cont și îmi fac altul, cu aceleași date dar atașez alt card este vreo problemă? Mi-l pot închide? Am vorbit cu ei la telefon și mi-au spus că nu poate să-mi ridice această limită.
  12. Platforma e grozavă, problema a fost că cei de la IPS focus nu au făcut upgrade la ultima versiune și de asta tema nu a mers. Crede-am că măcar atâta lucru, se știa...
×
×
  • Create New...