Jump to content

KOGAIONON

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About KOGAIONON

  • Birthday 03/08/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KOGAIONON's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Bai fata de cearsaf... Termina-te cu fricangeala in dorsal. Altfel uit ca sunt membru aici si iti pun tot arborele genealogic la public, cu tot cu CNP, adresa si ce mai vrei tu. Si iti spun si la cine sa te duci la militie(incearca la Bobeica - Informatizata I) sa ma reclami. Te'n cacat de fatalu, cine esti tu sa ameninti intreg forumul? Sterge'te reacu de muci la nas.
  2. Bre, incetati in moloz... Gecko e mai nebun, mai ce vreti voi. Dar ca moderator chiar isi face treaba. Da, poate nu e prea flexibil. Da, poate nu e chiar intotdeauna cel mai prietenos. Nu tin cu el, da-l intr-o muiere cu tate mari. Mi-am luat un warn(removed) aiurea, tot de la el. Asta nu m-a oprit sa vorbesc cu el pe privat, i-am explicat frumos situatia si a inteles. Va spalati lucrurile in public sa vada tot poporul ce maciuci aveti. Incercati sa va rezolvati problemele si pe privat. // Scuze de off topic.
  3. Esti dereglat ))))))))))))). Draci, moloz si coafari electronice. Nu am si nu voi avea niciodata serviciu de hosting. Dar daca tot am luat ditamai ragalia cu spatiu degeaba macar sa il dau sa il foloseasca careva. Deja e un user cu vreo 3 site-uri. Mai pun 1-2, maxim 3 si aia e. Eu ma oferisem sa ii ofer in speranta ca doar nu o avea ditamai caruta de date.. In fine. Pai daca puneai toti clientii pe hosting shared... banuiesc ca, acum, draci te mai cauta . Si apoi... chiar nu te vad batandu-ti joc de clienti. Dar mai stii? Poate de la prea mult redbull?!
  4. Bre, prin nelimitat a nu se intelege 1t. Isi pune omul 5-10 filme, chestii normale. Maxim 100 gb hdd. Poftim, ca sa nu mai sariti asa. Cat despre SCAM: CAND O SA MA VEZI PE MINE CU ASA CEVA SA MA ANUNTI.
  5. Iti dau eu host. Nu iti dau cpanel si email. In rest ai: nelimitat spatiu, db, conexiune ftp, cam tot ce ai nevoie instalat + cron atunci cand si daca ai nevoie. Singura conditie este sa nu te prin ca pui pornache, scamuri si alte balarii. Sper ca intelegi motivele. Da-mi un privat daca vrei.
×
×
  • Create New...