Jump to content

FallenSilent

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About FallenSilent

  • Birthday 07/15/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FallenSilent's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Frate, cate minciuni puteai sa bagi si tot nu ieseau vrajeli. Mie profa mi-a dictat fix juma' de pagina, cu tot cu citate. Dar partea buna e ca s-ar putea sa iau restul de 16 puncte, probabil. Unii colegi de la alte clase au patit ca profesorii lor sa nu le dea comedia, si au luat-o.
  2. Important e sa atingi subiectul, nu conteaza daca ai scris 100 de pagini...Just my 2cents.
  3. Bineinteles. Doar la ultimul nu am scos 600 de cuvinte, am scos 380, si am scris despre Zoe Trahanache. Nici nu aveam cum sa scot 2 pagini, nici la predare nu am avut atat...
  4. Mai sunt si unii ratati care dau report ca asa le vine lor. Ia mai taie cu sabia si prin ei.
  5. Eu totusi nu inteleg ce problema ai tu cu postarile mele? Postez ce vreau si sufar consecintele. Esti vreun moderator sau ceva administrator de te tot tii de capul meu in legatura cu ce postez? Am observat ca ai mai facut asta, si chiar cu mine. Ai functia ignore si te invit sa o folosesti. Thanks. Plus ca, i-am dat un sfat, daca se apuca si da ban 20 de ani la cine vrea el ca nu ii place de fata respectivului, o sa mai ramana doar copchii de la cereri de metin si cs.
  6. Mi se pare ca nu e o atitudine corespunzatoare pentru un membru cu vechimea lui. Totusi, nu a dat in cap nimanui. Stiu ca te crezi cel mai tare din parcare, dar nici asa. Incearca sa fii mai milostiv cu astia mai vechi, ca vad ca pe copchiii de la cereri CS si Metinutz nu ii banezi, el a avut o oarecare contributie aici. Just my 2cents. Nu o lua in nume de rau.
  7. Buna idee. O sa apara in urmatorul release.
  8. Pentru ca am vrut sa postez programul asta la care am muncit destul. Ce te priveste pe tine daca am luat ban sau nu? OFFTOPIC! Am mai spus ca nu mai postez decat atunci cand fac un release. MULTUMESC din nou.
  9. A tiny but strong IRC client. DL : http://www.imaginary666.eu/releases/ImaginaryIRCv1.0.0.zip VT: https://www.virustotal.com/ro/file/f460b57342447ea4faa081c758d0af5417c9bf301ee140cfefea559b93927071/analysis/1393597616/ Original thread: IMAGINARY • View topic - ImaginaryIRC v1.0.0 Astept pareri, sugestii, bugreporturi. De acum nu voi mai comenta decat atunci cand postez un program&stuff. Multumesc.
×
×
  • Create New...