Jump to content

Fr3zy94

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fr3zy94

  1. Aici daca postezi un exploit , root sau baza de date unui server de metin esti luat in ras... si prefer sa nu o fac . Tinem legatura Africanu.
  2. Nu ca ar fi treaba mea sa ma bag dar amandoi aveti dreptate , ai nevoie de statistici pentru a alege un numar potrivit , in plus aici intervine si factorul moral,iti aduce o siguranta in a alege un numar mai mare decat vechea metoda cu "inchide ochii si trage un numar" , dar mai multa nevoie ai de noroc ... Din ce vad a lucrat destul de mult sa creeze acest website, il felicit cat despre pret nu cere mult 3 euro pe luna.Cred ca ma voi abona sper ca pretul sa fie constant.
  3. Nu spun ca metin-ul este un joc complex , dar pe mine ma ajutat sa ma formez.Voi citi si regulementul.Multumesc.
  4. Salut, Nick-ul meu in mediul virtual este Fr3zy94 ,am 19 ani sunt din Bucuresti.Cel mai mare hobby este Metin-ul , am inceput ca orce jucator de metin cu hack-uri , apoi la fel ca orce jucator de metin am inceput sa sparg jucatori in incercarea de a evolua am inceput sa tintesc spre Administratori apoi cand m-am luminat,mi-am dat seama ca e mult mai bine sa spargi toata baza de date.In mediul virtual nu am facut nimic notabil decat in Metin nu intru in detalii pentru ca majoritatea dintre utilizatori din aceasta comunitate considera jocul o pierdere de timp.Am venit pe RST pentru a-mi impartasi din cunostiinte si pentru a absorbe cat mai multe noi cunostiinte.
×
×
  • Create New...