Jump to content

Villy100

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Villy100

  • Birthday 04/04/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Villy100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mersi FarSe! Am vazut o strategie tare, tipul are pentru fiecare cont de paypal/ebay un nou username pe laptop. Si in momentul in care deschide browserul ca pagina de home are un fel de getmyipaddress.com si nu prea are cum sa uite sa il schimbe. Are in jur de 120 de conturi(maniac...) Sa inteleg ca Payoneer se poate procura si pe Romania? E vcc sau e card fizic care ti-l trimite prin posta? Mersi!
  2. Da, inteleg ce vrei sa spui si mersi de pont, insa tot as vrea sa aflu, daca stie cineva, cum boala reuseste lumea sa isi verifice conturile paypal fara cont bancar sau fara card atasat la un cont...Prefer sa fac contul cu mana mea...daca Doamne fereste!, se intampla ceva (de ex: ai vanzari foarte mari ale unui produs si un competitor vrea sa ti-o traga - te poate lasa cu o balanta negativa in paypal si te-ai cam dus... - un caz extrem de rar, insa posibil) nu vreau ca acel prieten sa traga ponoasele de pe urma mea...
  3. Sincer, nu prea am prieteni de genul acesta Si faza e ca daca omul respectiv se afla intr-o tara in care exista ebay( de exemplu franta, germania, marea britanie), eu sunt obligat sa vand acolo pentru o buuna perioada de timp...
  4. Da, asta nu e o problema. Insa, adevarata problema vine in momentul in care trebuie sa ai contul de paypal verificat. E destul de greu. Sa iti dau exemplul meu : Am fost reseller pe ebay-amazon si din cauza ca eu sunt din Romania si produsele pe care le vindeam erau localizate in State, mi-au suspendat contul de ebay. Degeaba am vorbit ore intregi la telefon cu ei...Acum, singura solutie ar fi (din punctul meu de vedere) sa imi fac un cont de paypal, respectiv ebay, nou nout cu ip schimbat - undeva in State si date de pe fakenamegenerator ale unui cetatean american fictiv la maxim 100 de mile de locul de unde e ip-ul meu. E foarte usor sa gasesti datele ( chiar si ssn-ul) e foarte usor sa iti cumperi un vpn bun, sa iti schimbi mac, dns, cont nou pe laptop pentru a nu avea probleme cu cookies si flask cookies, sa faci un cont de e-mail, paypal, ebay. Insa, problema sta la verificarea contului de paypal...De ce vreau sa il fac cu localizare in State si sa nu il fac pe numele prietenei mele? Pentru ca am mai multe avantaje - unul dintre ele - limitarile la produse se ridica mult mai usor la utilizatorii americani si canadieni decat la internationali.
  5. Salutare. Stie cineva cum se fac conturile stealth de paypal? Nu vreau sa il folosesc pentru nu stiu ce frauda. E pentru eBay. Bineinteles, sunt dispus sa platesc pentru aceasta informatie. Va multumesc!
×
×
  • Create New...