Jump to content

AK988

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AK988

  1. Acolo vinzi prin intermediul okazii.ro ei doar iti pun la dispozitie un subdomeniu pentru "magazin" prin urmare poti deschide "magazinul online" linistit..dar cand un client va apasa pe butonul "comanda" il trimite pe produsul tau de pe okazii.

  2. Nu vei avea probleme oricum. Sfatul meu: deschide un magazin online normal, daca vezi ca merge treaba fa-ti firma, daca nu, asta e.

    nu fi asa sigur poate din prima luna sa ii faca cineva o reclamatie sau sa o tina asa un an fara probleme..

  3. Omul comunica prin cuvinte in jur de 7%, tonalitate 38% si limbajul trupului 55 %. Pe internet comunicam doar cu cei 7%, iar restul vine din imaginatie. Imaginatia tinde sa idealizeze tot ce se afla in jurul nostru.

    Noi vedem pozele altora, ne inchipuim ca au o viata minunata si incercam sa parem la fel. Incercam sa parem fericiti, ne punem poze cand zambim, ne punem statusuri ca suntem feiriciti. Toata fericirea noastra e falsa, putem trai o adevarata drama in realitate si pe internet sa parem cei mai fericiti.

    Frumusetea bolnava e ca noi stim cum suntem cu adevarat, nefericiti poate, dar despre ceilalti nu stim.

    Si asa traim intr-o iluzie, un joc bolnav, ne hranim cu impresii pana la autodistrugere. Cei mai nefericiti oameni sunt cei care incearca din rasputeri sa para cat mai fericiti, e o chestiune dovedita stiintific.

    Fetele sunt printre cele mai afectate de efectul facebook.

    Exista si un efect invers, rar am vazut sa se vorbeasca despre asta. Aflati sub presiunea iluziilor prezentate pe paginile de facebook ale prietenilor, unii nici nu au curaj sa isi puna macar o poza la profil, chiar daca si-ar dori si ei. Asta pentru ca realitatea in care ei traiesc nu se apropie nici macar la un sfert din ceea ce ei obseva la altii. Nu e de ras, multi dintre acesti oameni sufera, sunt bolnavi, au nevoie de ajutor.

    E impresionant cata distrugere si suferinta poate provoca facebook.

    Cei care sunteti intr-o astfel de situatie, sunteti depresivi, suferiti de dependente, consumati in exces jocuri pe calculator sau aveti alte probleme emotionale. Ma puteti contacta, va dau ceva materiale sa cititi. Treaba asta ma ajuta si pe mine la licenta. Pe langa it mai studiez si sociologia.

    adevarat, facebook suge.

  4. renunta..ieri au primit 10 ani de inchisoare 5 baieti pentru astea :(

    orienteaza-te spre un liceu bun!

    si cine o sa-ti spuna nu-l duce capul chiar deloc..azi dai unuia, ala posteaza pe blog pe mess pe feisbuc si a doua zi nu mai poti cumpara nimic cu td. (nu ca ai putea cumpara prea multe nici acum)

  5. Sper ca ai glumit :))

    lol

    First mail delivered by "pakistanhackteam@legit.biz.tk".

    Code:

    This is an automatic response.

    Referral was submitted pakistan technical department and you will be contacted as soon as possible by a system administrator. If you want to return the details of the complaints please keep the message the same subject, topic including ticket number associated.

    *** Ticket ID: nwmn-3949-394983

    *** Subject: [Cross-Side-Scripting] pakistan-gov-biz-tk.comxa.com/ REPORT

    *** Department: Technical Dept.

    *** Type: sensing technique

    *** Status: Open

  6. @carter2408 m-am mai ocupat cu gazduire web/gazduire servere jocuri si nu am avut nevoie de cine stie ce promovare..am promovat afacerea doar pe forum-uri de jocuri, forum-uri dedicate ptc-urilor ppc, forum-uri de webmasteri..in 3 luni am ajuns la un profit de aproape 200$/luna, am lasat treaba altcuiva care a pierdut si profitul si clientii deci mai conteaza si cine se ocupa si cat de serios esti nu doar promovare in prostie..mai trebuie sa gasesti si cativa clienti care nu se prea pricep, daca stii unde sa cauti gasesti oameni care platesc sute de lei sa le faci un site de prezentare (un WP modificat)

  7. Multumesc tuturor care au incercat sa ma ajute, intre timp am gasit o tema gratuita super OK pentru ceea ce vreau, cu mult mai OK decat tema care am postat-o eu. Oamenii astia merita intr-adevar respect, tema aia era prea scumpa ca s-o cumpar tinand cont ca site-ul pe care o puneam era non-profit..

    Aruncati o privire peste urmatoarele topicuri https://rstforums.com/forum/85949-partener-site-host.rst#post552188 si https://rstforums.com/forum/85913-parteneriate-link-exchange.rst#post552186

  8. Caut partener pentru a deschide "firma" de host (ma gandesc la servicii precum gazduire web, domenii, metin2 si alte jocuri, vps-uri, servere dedicate).

    Putem tine treaba 1-2 luni, daca nu gasim clienti inchidem, daca merge ok facem totul cu acte etc.

    Avem nevoie de un VPS pentru inceput unde sa tinem clientii (gazduire web), un domeniu (pe care l-am cumparat eu deja) si alte firme mari ca parteneri, pe viitor daca e OK putem lua chiar un dedicat sa tinem VPS-uri/webhost etc..vorbesc deja cu cativa baieti pentru "parteneriate" si reduceri etc, ne putem permite sa dam domenii cu 6-7 euro pe care altii le vand la 10-11 daca e totul OK, cred ca vom avea succes..cine e interesat pm.

    edit: am vorbit cu cineva si diseara fac rost de un VDS acceptabil, deci eu vin cu domeniu + VDS pentru gazduire web / reseller web si cunostintele bineinteles..mai vorbesc pentru parteneriate sa luam cat mai ieftin posibil diverse servicii (domenii, vps-uri pana facem rost de un dedicat sa le tinem la noi, etc)

  9. EDIT: in ultimele 3 zile site-ul a avut intre 300 - 600 vizitatori/zi

    Cine detine un website si vrea sa faca link exchange imi poate trimite un mesaj privat cu site-ul/site-urile lui, durata si tipul de parteneriat (link exchange, articol).

    Site-ul are intre 150 si 300 de vizitatori zilnic (doar din Romania), este deschis de 70 si ceva de zile si are pozitii destul de OK pe Google (am o campanie SEO terminata si una in curs, ma astept pe la 1000-3000 de vizitatori pe zi in mai putin de 3 luni), vizitele-mi vin in mare parte din Google si Facebook.

    Link-ul vostru va aparea in bara de meniu (vezi poza daca n-ai inteles)

    Untitled.png

    Pentru mai multe detalii lasati-mi PM!

×
×
  • Create New...