Jump to content

AK988

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AK988

  1. Acolo vinzi prin intermediul okazii.ro ei doar iti pun la dispozitie un subdomeniu pentru "magazin" prin urmare poti deschide "magazinul online" linistit..dar cand un client va apasa pe butonul "comanda" il trimite pe produsul tau de pe okazii.
  2. nu fi asa sigur poate din prima luna sa ii faca cineva o reclamatie sau sa o tina asa un an fara probleme..
  3. arata bine site-ul..cel putin din punctul asta de vedere e ok.
  4. Teoretic nu cel putin din cate stiu nu cred ca poti avea probleme.
  5. pai ne spui si noua cum? unde? nu gasesc. lasa-ne si noua un link
  6. Reclama falsa..am cautat pe tot site-ul si nu vad nicaieri nimic despre ce zice @Stfean_Iordache dar poate sunt eu prea obosit sau chior, ne lamuresti si pe noi?
  7. renunta..ieri au primit 10 ani de inchisoare 5 baieti pentru astea orienteaza-te spre un liceu bun! si cine o sa-ti spuna nu-l duce capul chiar deloc..azi dai unuia, ala posteaza pe blog pe mess pe feisbuc si a doua zi nu mai poti cumpara nimic cu td. (nu ca ai putea cumpara prea multe nici acum)
  8. 1. te duci si cersesti pe site-urile de hacking din Romania un root 2. cumperi unul de la cineva (cativa dolari)
  9. @Mecanik e Romania obisnuieste-te sa dai de d-astia. destul de bun l-am testat si e ok.
  10. Recomand si eu o folosesc de cateva zile, succes cu proiectul!
  11. da aveti dreptate @caii dupa ce am analizat mai bine cum ar merge treaba daca as face totul legal am renuntat la idee, prea multa bataie de cap si la ce buget de inceput am e destul de greu.
  12. da-mi PM daca mai vrei la fel si toti care vor, am romanesti cam 100k fresh le-am scos pentru mine nu am dat nici un email pe ele.
  13. @carter2408 m-am mai ocupat cu gazduire web/gazduire servere jocuri si nu am avut nevoie de cine stie ce promovare..am promovat afacerea doar pe forum-uri de jocuri, forum-uri dedicate ptc-urilor ppc, forum-uri de webmasteri..in 3 luni am ajuns la un profit de aproape 200$/luna, am lasat treaba altcuiva care a pierdut si profitul si clientii deci mai conteaza si cine se ocupa si cat de serios esti nu doar promovare in prostie..mai trebuie sa gasesti si cativa clienti care nu se prea pricep, daca stii unde sa cauti gasesti oameni care platesc sute de lei sa le faci un site de prezentare (un WP modificat)
  14. Inca mai caut persoana serioasa cu suficient timp liber.. @AGSQ ai dreptate dar nu e cazul aici iar problemele apar sa fie rezolvate, probleme apar peste tot.
  15. link pe PM. in ultimele 3 zile site-ul a avut intre 300 - 600 vizitatori/zi
  16. AK988

    tema wp

    Multumesc tuturor care au incercat sa ma ajute, intre timp am gasit o tema gratuita super OK pentru ceea ce vreau, cu mult mai OK decat tema care am postat-o eu. Oamenii astia merita intr-adevar respect, tema aia era prea scumpa ca s-o cumpar tinand cont ca site-ul pe care o puneam era non-profit.. Aruncati o privire peste urmatoarele topicuri https://rstforums.com/forum/85949-partener-site-host.rst#post552188 si https://rstforums.com/forum/85913-parteneriate-link-exchange.rst#post552186
  17. Caut partener pentru a deschide "firma" de host (ma gandesc la servicii precum gazduire web, domenii, metin2 si alte jocuri, vps-uri, servere dedicate). Putem tine treaba 1-2 luni, daca nu gasim clienti inchidem, daca merge ok facem totul cu acte etc. Avem nevoie de un VPS pentru inceput unde sa tinem clientii (gazduire web), un domeniu (pe care l-am cumparat eu deja) si alte firme mari ca parteneri, pe viitor daca e OK putem lua chiar un dedicat sa tinem VPS-uri/webhost etc..vorbesc deja cu cativa baieti pentru "parteneriate" si reduceri etc, ne putem permite sa dam domenii cu 6-7 euro pe care altii le vand la 10-11 daca e totul OK, cred ca vom avea succes..cine e interesat pm. edit: am vorbit cu cineva si diseara fac rost de un VDS acceptabil, deci eu vin cu domeniu + VDS pentru gazduire web / reseller web si cunostintele bineinteles..mai vorbesc pentru parteneriate sa luam cat mai ieftin posibil diverse servicii (domenii, vps-uri pana facem rost de un dedicat sa le tinem la noi, etc)
  18. Invalid Facebook Sharer PRO License! Your website was recorded and you will be reported:
  19. EDIT: in ultimele 3 zile site-ul a avut intre 300 - 600 vizitatori/zi Cine detine un website si vrea sa faca link exchange imi poate trimite un mesaj privat cu site-ul/site-urile lui, durata si tipul de parteneriat (link exchange, articol). Site-ul are intre 150 si 300 de vizitatori zilnic (doar din Romania), este deschis de 70 si ceva de zile si are pozitii destul de OK pe Google (am o campanie SEO terminata si una in curs, ma astept pe la 1000-3000 de vizitatori pe zi in mai putin de 3 luni), vizitele-mi vin in mare parte din Google si Facebook. Link-ul vostru va aparea in bara de meniu (vezi poza daca n-ai inteles) Pentru mai multe detalii lasati-mi PM!
  20. Multi aveti stealere pe net si ati prins probabil multe conturi de Facebook, am si eu nevoie de 30-40 de conturi Facebook cu peste 1500 prieteni, dau ceva la schimb sau negociem pret.
  21. AK988

    tema wp

    daca aveam bani acum o cumparam (asta ca-i ceea ce caut nu pentru a-mi arata respectul pentru autor si spun asta pentru ca am experiente destul de neplacute)
  22. AK988

    tema wp

    Am gasit o tema destul de OK, e cam ce vreau. WordPress - Church: WordPress Theme for Online Ministry | ThemeForest are cineva versiunea nulled?
×
×
  • Create New...