Jump to content

speakup

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About speakup

  • Birthday 02/02/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

speakup's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. 1. Nu ma dau cu curul de pamant, imi spuneam doar parerea. 2. Stii de ce vor respectivii ghidul in cauza? Pentru ca au citit lucruri scrise de autor (Rares Patru) pe blog si li s-a parut convingator, au considerat ca omul stie ce vorbeste. Ma gandesc ca nu vor sa cumpere ceva fara sa se documenteze, nu? 3. Inclusiv in prezentarea ghidului se spune clar ca nu e vorba despre o solutie minune si ca nu e vorba despre ceva ce nu presupune munca (autocontrol, caracter etc.) 4. Nu neg faptul ca exista o gramada de escroci, dar iti pot spune ca e o eroare sa generalizezi. Decat sa-ti inchipui ca omul in cauza minte, mai bine-ti oferi opinii atat de categorice dupa ce te documentezi. 5. Nu pot sa-ti garantez ca ghidul acela este bun, dar cei care-i citesc sfaturile de pe blog isi pot forma o parere despre cunoasterea autorului. Ceea ce-ti pot garanta insa este ca cei care ar vrea ghidul in cauza gratuit sunt hoti.
  2. Suntem baieti mari cu totii, stim deja cum au sunat postarile de mai sus si cum suna varianta spusa de tine. In mod real eu nu pot face absolut nimic, ar fi o ingradire a libertatii celui care vrea sa faca pisu' pe munca altuia. Cine-s eu sa ma joc cu vezica altuia? Apoi, discutiile despre ce cumpara cel care cumpara (cumpara dreptul sa share-uiasca sau nu?) sunt lungi si fara dreptate clara de-o parte sau de alta. Nu pot scapa din vedere inclusiv faptul ca mocangeala e foarte importanta nu doar pentru loaze, ci si pentru oameni care altfel au pretentia sa le fie rasplatita munca. Tot mocangeala este cea care ne-a condus destinul in ultimii 25 ani ori de cate ori oamenii au votat contra mici, bere, galeti, zahar, faina etc. E pacat sa nu respectam aceasta traditie. Partea amuzanta legata de ghidul respectiv este, asa cum se spune si-n prezentarea lui, ca nu ofera solutii instant si nu tot ce scrie acolo se pune usor in practica. Pentru a pune in practica sfaturile de acolo, iti trebuie si-un pic e autocontrol, si-un pic de caracter, si-un pic de determinare. N-as zice ca-s exact caracteristicile cuiva care se ocupa cu cersitul / furatul muncii altuia. Multumesc fain pentru atentie. Bafta si spor la munca!
  3. Salut, Sunt detinatorul drepturilor pentru ghidul respectiv si pentru restul ghidurilor de pe Fii barbat!. Exista si varianta de-a plati pentru a respecta astfel munca omului care a scris ghidul si pentru a oferi ceva in schimbul beneficiilor pe care vi le ofera ghidul respectiv. Cum suna asta?
×
×
  • Create New...