Jump to content

mariuss_f18

Active Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

About mariuss_f18

  • Birthday 08/18/1990

Recent Profile Visitors

2060 profile views

mariuss_f18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

8

Reputation

  1. Am eu.. dami mesaj in privat dacă te mai interesează
  2. Am eu. Cont de fata 4500+ prieteni vreo 400cereri și vreo 700+ urmăritori.. contul are vreo 6ani
  3. https://www.facebook.com/Nicusor.Claudiu.Stanciu/
  4. Mai cumpara cineva pagina sau cont Facebook ?
  5. Eu in fiecare mesaj postat aici nu te-am jignit chiar daca tu ai facut-o. Te contrazici singur "AM INVATAT SINGUR TOT. AU FOST VREO 3-4 persoane pe aici care m-au ajutat" Eu doar ti-am zis ca nu inteleg de ce te agiti. Ca postez eu intrebari la AJUTOR si OFF-TOPIC e problema ta? Daca exista sectiunea si nu gasesc niste raspunsuri care sa ma lamureasca mi se pare normal sa postez atat timp cat nu incalc nici o regula si nu sunt prost crescut sa jignesc pe cineva fara motiv.
  6. Aberezi! Ce treaba au frate tigani si tepele luate de tine cu intrebarile mele? Ti-as fi multumit daca te-ai fi rezumat doar la recomandari. Critica constructiva si sfat mi-a dat @jetus nici decum tu!
  7. Eu chiar nu inteleg de ce te aprinzi asa.. cand puteai fi baietas pana la capat. nu am dat in cap iar intrebarile mele le-am pus in rubrica „Discutii incepatori” Am cautat si pe forum inainte sa intreb si toate raspunsurile pe subiect sunt de prin 2014-2015 si ma gandesc eu ca s-au schimbat multe de atunci. Daca nu vrei sa dai un raspuns te abtii cum au facut si restul nu trebuie sa fii arogant si tu ai fost candva la inceput si cred eu ca ai intrebat pe alti ce nu ai stiut sau nu ai fost sigur. Iar daca intrebarile mele de incepator nu sunt ok de ce mai exista rubrica ”Discutii incepatori” ?
  8. Ce vreau sa fac e un site de filme dar filmele nu pe server la mine si prin upload pe alte site-uri. Varianta mea cu net public e buna pentru asa ceva?
  9. Creda ca acum cativa ani am vazut pe forum un topic despre cum sa te ascunzi daca detii un site de filme. Nu mai gasesc acel topic si cred ca s-au schimbat multe de atunci. Deci am cateva intrebari prin care sper sa nu supar pe nimeni si sa nu incalc reguli 1. De unde cumperi host/domeniu fara sa ai probleme dupa un timp? 2. Ce sistem de operare este recomandat sa folosesti pe pc? 3. Retele publice (Ma gandisem la o antena wifi prin care prind cateva retele free si cu un laptop "nou" ambele folosite doar in acest scop) sau alta varianta? 4. Dupa monetizare cum e bine sa primesti plata fara a fi depistat?
×
×
  • Create New...