Jump to content

ShadowXXL

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ShadowXXL

  1. daca are un antivirus incearac sa il dezactivezi sau sa ii dai allow la server.. asta numai daca ai acces la calculator..aa si nu uia sa dezactivezi si windows defender deoarece il detecteza ! iar in caz de nu ai acces la calculator crypteaz-al !
  2. merge sa folosesc 2 servere pe acelasi calculator ?? vreau sa vina logo-urile pe doua ftp-uri diferite .. !
  3. Nu stiu ce se intampla, am instalat serverul acum cateva zile pe un calculator, a functionat perfect cateva zile iar apoi a inceput sa de-a UFT server stopped atunci cand windowsul porneste, tin sa specific ca pe calculator nu este nici un antivirus iar windows deffender este pe OFF (win7 app) . O idee ceva sa nu mai de-a server stopped la inceput ? LE : pt alt calculator cu win XP fucntioneza perfect acelasi server. Deci a functionat si pe acest sistem cu win7 cateva zile, apoi..stopped la start de win..
  4. poti spune te rog pass si la arhiva ?
  5. pai ..un crypter bun imi recomanzi si mie ? mc !
  6. windows defender il vede ca trojan, si ii inchide serveul victimei
  7. Intradevar functioneaza, nu am fost eu atent ! Mc. LE : vad ca trimite logourile doar odata, apoi nimic.. e normal ?
  8. il poate urca cineva din nou pls ?
  9. Functioneza dar pe ymess dar foarte freu reusesti sa apelezi ! iar pe skype nu prea ai sanse sa mearga ! cel putin mie nu mi'a mers deloc ep skype, cred ca am incercat de 50 de ori..dar in zadar ..orcum multumim Nemesis pt tutorial
  10. mi'am scris parola intr'un word list si am dat cautare, si nimic..imi afiseza primul cuvant din lista , nu prea e bun acest bruteforce !
×
×
  • Create New...