Jump to content

Illuminatul

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Illuminatul

  • Birthday 04/01/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Illuminatul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Usr6 mi-a dat warn pentru postul meu inutil postat intr-o categorie ce are asa ceva plus ca l-a si inchis, vreau sa stiu daca are dreptate sau nu pentru ca nu e chiar inutil e o intrebare care nu mia raspuns nici google , si nu vreau sa fie sanctionat in niciun fel chiar el mi-a spus sa fac o reclamatie aici.
  2. Am prins o blatta orientalis asa numita libarca cand manca frimituri ramase pe langa calculator intrebarea mea e , ce mai pot sa fac cu ea inafara sa i dau un pumn so las cu creieri striviti , si mai vreau sa stiu daca aceasta suge sange uman ca tantarii. poza:
  3. pai daca e praff ce sai faci si butonu ala nare un nume cum pula mea vrei ajutor daca spui >:"si apas un buton,"
  4. nu ma lasa dar mai intra pe NET si ea si vede istoric sau gaseste site dasta care o uimeste cu prostiile astea ca face bani Muuulti etc.. si dupaia imi cere aprobare , daca nu i dau atunci ma paraseste ce pula mea nui logic?
  5. Videochat cu curve romance cacaturi de promovare videochateiste,traseiste, in pula mea eliminatile Din cauza lor pot sa-mi PIERD prietena mancamiar pula de curve un mic ddos , sau avertisment sa se mute in pizda masi in america ca noi navem nevoie de asa ceva
  6. un mic test. Ce ar fi daca toti elevi din romania nu sar mai duce sa dea bacu Raspunsuri: A.Sar scoate bacu B.Sar face alt bac C.Nu stiu nu ma intereseaza
  7. usor de spus rat>crypt>user.exe >Pc and > done
  8. eu nus sudor am dat un exemplu si nu e o rusine sa lucrezi ca sudor,zidar,strungar,etc... eu nu lucrez si nu am SEF , seful pentru mine sunt EU si atat.
  9. ce rost are morometii sau o scrisoare pierduta si cu ce te ajuta in viata? crezi ca fara bac nu poti reusi in viata sau crezi ca e mai usor pentru tine sa ai un loc de munca. Eu cred ca lumea nu ar avea nevoie de bac pentru ca la munca nu te intreaba despre aia de mai sus , faci un singur lucru ca muncitor exemplu :sudor > doar sudezi atata,cred ca mentalitatea oamenilor si a celor care au inventat bacu ca pe bani ar trebui sa se duca dracu in pamant odata ca oricum muriti totii.
×
×
  • Create New...