Jump to content

indoz

Active Members
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by indoz

  1. indoz

    Puya

    ... care distractie ca asta nu-i forum de fun BTW : VVeLc0mmE
  2. indoz

    hy all

    Welcome phantomas, enjoy the forum !
  3. indoz

    Hy all

    Nice , "O intrebare care am auzit-o de nenumarate ori!" :@ :@ parca e oracol sa mor eu :@ :@
  4. Welcome CaTTa, citeste regulile forumului si incearca sa citesti pe cat posibil si continutul lui ... daca vrei sa mai inveti cate ceva
  5. indoz

    salut

    Hello ; daca ti se par interesante, invata-le
  6. indoz

    TOP

    Welcome : cat timp ai dat de noi nu mai ai nevoie de alte site-uri de hacking romanesti : this is the best ...
  7. nice stufffffffffff ....
  8. indoz

    milworm

    am sesizat astazi ca prea-bine-cunoscutul site de exploituri milworm , ori si-a schimbat domeniul ori a fost suspendat
  9. indoz

    Sal All

    hello man ...
  10. <div class='quotetop'>QUOTE("PsYKid")</div> si daca e cineva pe mess care te deranjeaza ... ce ii faci ? ii bombardezi mailul ? sa pp k are si un firewall beton ... ? .. ii furi parola ce ii faci?
  11. e simplu de tradus dar e lung ... BTW : e ptr linux users
  12. indoz

    0x90

    pf ... world domniation ... welcome ....
  13. indoz

    Salz

    Welcome dude ... Sa speram k o sa ne inveti ce nu stim si k nu o sa tii vreun hack numa' ptr u ... Share that shit
  14. indoz

    Eu vs. lamer

    <div class='quotetop'>QUOTE("bobo_unit")</div> As vrea si eu un site de invatat laming :)0
  15. pfffffffffffff iauzi nos ... poate faci si tu rost de scriptu' ala in perl si iti pui psyBNC pe serveru de la NASA
  16. ... stiu asta ... dar totusi incerc :@
  17. mh ... hello , ne poti da cateva date despre u ?
  18. <div class='quotetop'>QUOTE("Nemessis")</div> mh... :@ :@
  19. Un tribunal din Marea Britanie va hotari astazi daca Gary McKinnon (http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_McKinnon), hackerul care a cotrobait prin computerele de la NASA si Pentagon, va fi extradat in SUA. Avocatii lui McKinnon spun ca acesta ar putea ajunge la inchisoarea de la Guantanamo. Gary McKinnon este un britanic in varsta de 40 de ani, pasionat de OZN-uri si computere. In lumea hackerilor era cunoscut cu pseudonimul "Solo". In perioada 2001-2002 a cautat "probe" prin computerele unor institutii americane cu privire la atentatele de la World Trade Center, ceva care sa confirme "teoria conspiratiei": implicarea unor servicii de securitate americane in acele evenimente. In acelasi timp si-a continuat si cercetarile de pasionat UFO-log, rascolind computere de la NASA, Pentagon, baze militare navale etc. In 2002 a fost arestat de politia britanica, in urma unor plangeri venite din partea autoritatilor americane, dar a fost eliberat pe cautiune. Totusi, are interdictie la parasirea tarii sau la accesul la internet. Astazi, un tribunal britanic va hotari daca va fi extradat in Statele Unite pentru a fi judecat acolo. Conform avocatilor sai, daca e gasit vinovat, ar urma sa petreaca 70 de ani la inchisoare, la care se adauga plata sumei de 1,75 milioane de dolari. In plus, McKinnon ar putea sa fie dus la temuta Guantanamo Bay. Din aceste motive, mai multe organizatii britanice au demarat diverse actiuni de sprijinire a lui McKinnon, pentru a fi eliberat sau macar sa nu fie dus in SUA (Site Suport) (http://freegary.org.uk/) NU ERA SINGUR. Dupa arestarea sa, in 2002, McKinnon a acordat mai multe interviuri in care a povestit cate ceva despre "plimbarile" prin computerele de la NASA. Printre altele, spune ca a vazut documente despre baze si nave "extraterestre", precizand ca ar fi vorba doar de tehnologie "secreta" si nu de civilizatii de pe alte planete. Dar, atunci cand i s-a cerut sa dea nume ale bazelor sau ofiterilor care apareau in acele documente, McKinnon a spus ca in acea perioada consuma frecvent marijuana si nu isi mai aduce aminte. Pe de alta parte, hackerul a mai declarat ca nu era "singur" atunci cand cauta prin computere, hackeri de prin Danemarca, Italia, Germania, Turcia, Tailanda fiind prezenti mai tot timpul prin retelele respective.
  20. Gary McKinnon Cazul lui Gary McKinnon, hackerul acuzat ca a patruns in 97 de computere ale armatei americane a fost reluat. Barbatul in varsta de 40 de ani risca o pedeapsa mai mare de 45 de ani inchisoare. Detalii aici. In total, Mr McKinnon is said to have accessed 53 US Army computers, 26 US Navy computers, 16 Nasa computers, one US Department of Defence computer and one US Air Force computer.
  21. pai, cel mai bine e sa vezi daca pagina respectiva foloseste o aplicatie web : cum ar fi phpBB , vBulletin , etc. Te duci pe site-uri de exploituri (ex:www.milworm.com dar nu innainte de a da un search pe forum) si dai search la numele aplicatiei web gasite. Daca sunt explituri sunt, daca nu ...
×
×
  • Create New...