Jump to content

doaler

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About doaler

  • Birthday 12/07/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

doaler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sper sa nu strice inca o parere. Asa ca va voi spune ce stiu eu despre Link Academy. Pentru ca am un tata semi-absurd (vrea sa creada ca fiul lui le va cunoaste pe toate) m-am procopsit cu o inscriere pe parte de C++. Sa nu va faceti impresii gresite: e un zgarcit notoriu. Dar nu l-a oprit zgarcenia sa faca background search. Chiar sunt acreditati. Promit sa va tin la curent cu ce se face pe acolo. Nu stiu care este sistemul de evaluare, cum e cu partea de diplome dar un lucru e cert: sunt destul de multi cei care au facut cursurile si nu au ramas tocmai la lopata. Pana si vecinul meu, un jucator rupt de dota si altele aceluiasi gen, acum e frontend developer pe la ceva firma in Cluj. Sper sa ajute cu ceva parerea.
  2. Nu stiu daca sunt cel mai in masura sa imi fac griji dar... Ca idee tatal meu este avocat. Specializarea lui este pe penal. Cand am auzit de aceasta lege, prin februarie, cand era in dezbatere in Camera Senatului, m-am asezat cu el la o mica discutie. Nu spun ca este cel mai bun profesionist, are si cazuri pe care le-a pierdut, dar stiu ca este integru si ca ma pot baza pe sfatul lui. Asa ca, impreuna, am dezbatut aceasta lege si dupa iesirea ei. Concluziile sunt destul de simple si le aveti mai jos. 1 Legea este non-constitutionala. Ingradeste libertati esentiale garantate de contitutie. 2 Este un element de control (?!). Este mult mai in regula sa folosesc o umbrela prin care sa monitorizez activitatile hacktivistilor de pe internet. 3 Nu se poate aplica. In ce calitate imi cere mie, un ospatar, sa ii ofer date personale? Sau o copie dupa buletin? Eu sunt minor, legal sunt reprezentat ca tutoring de cei doi parinti. Pentru cei majori se aplica acelasi lucru dar cu mentiunea ca se reprezinta singuri. 4 In toate tarile europene, din cate stiu (eu am fost doar in Belgia si Turcia), nu mi s-a intamplat sa mi se ceara un act de identitate, vreodata, pentru ca folosesc in wap. Implicit pe tren exista wapuri, au acelasi regim ca cele publice. Eu cred ca, pana la urma, societatea civila (care si daca mia exista) va luat atitudine. Probabil se vor inainta mai multe petitii, haga, etc (cel putin asa sper...) pana cand se va ajunge la abandonarea legii. Sper sa va ajute.
  3. YOU ARE REGISTERING FOR LinuxFoundationX LFS101x Introduction to Linux CURRENT COURSES Enrolled as: HONOR CODE Course has not yet started LinuxFoundationX LFS101x Introduction to Linux Your are taken this course as an ID-verified student. If you plan to complete the whole course, it is a great way to recognize your achievement. Learn more about the verified Certificate of Achievement. Multumesc de share.
  4. doaler

    Salut!

    Va salut, Ma numesc Doru. Am 17 ani si sunt din Bucuresti. De ceva timp ma uit pe forumul RST si invat. Printre cunostintele acumulate se numara: html, css, javascript, un pic de pentest si un pic de linux. In acest moment folosesc un Mac (desktop) si un Linux (Ubuntu) pe laptop. Sper sa ajung sa ajut comunitatea cu ce pot. Din pacate mai mult de 1-2 ore nu pot sta online din motive lesne de inteles: lectii, lectii si iarasi lectii. Ma intereseaza sa invat: php, frameworks, unix/linux based servers (configurare/administrare). Sper sa ne intelegem bine si, acolo unde gresesc, va rog sa nu sariti cu rangile, asa cum am vazut ca o faceti.
×
×
  • Create New...