Jump to content

Oli_Claudiu

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Oli_Claudiu

  • Birthday 07/09/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Oli_Claudiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Caut un router wireless care sa primeasca wireless si sa-l ofere prin cablu si wireless simultan mai departe la alte dispozitive precum PC, tableta, telefon etc.?
  2. Poate reusesc sa-l fac sa creada ca merge mai bine netul daca il imparte cu mine.
  3. Acum vedem ce o mai fi pe viitor ca vorba aia traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, multumesc pentru ajutor sanatate.
  4. Toate bune, m-am gandit si eu la reaver dar daca dezactiveaza WPS-ul dupa ce pune parola mai pot folosi PIN-ul obtinut?
  5. Salutare utilizatori RST am si eu o intrebare si anume cum as putea sa aflu ceva date de la doua hotspot-uri care sunt deja deschise dar nu se stie pentru cat timp si vreau sa am un as in maneca in caz ca se intampla sa puna parole la ele propietarii? P.S. Ma gandeam ca poate daca fac rost de PIN dinainte o sa-mi fie de ajutor mai tarziu.
  6. @bruttus139 sau Kittmask cum esti cunoscut pe majoritatea forumurilor te rog daca mai poti incarca pozele la aceasta antena din nou. Multumesc
  7. @fusername dupa acele specificati am construito pe a mea acum o sa incerc sa construiesc precum acestui tip din videoclipul asta . . .
  8. Multumesc @Byte-ul am inteles de la cineva care lucra la un magazin de componente pc cand am vrut sa cumpar o antena wireless de 5 ghz ca va functiona pe adaptorul meu indiferent ca este pe 2,4 ghz, am construit una cu 2 romburi care imi da performanta cat o antena de 8-9 dbi si dupa aceea am facut una cu 4 romburi si a mers super prost sunt sigur ca am gresit undeva dar nu imi dau seama exact unde o sa revin cu niste poze cu lucrarea mea poate o sa va dati voi seama unde am gresit . . .
  9. Am vazut aceasta antena pe YouTube la care am anumite nedumeriri si intrebari: Daca o construiesc cu mai multe romburi 6 sau 8 creste si puterea ei? Adaptorul meu (TP-LINK TL-WN722NC) este pe 2,4 GHz si aceasta antena este pe 5,8 Ghz o sa functioneze? Grosimea firului de cupru influenteaza puterea sau antena in vreun fel? Conteaza mufa pe care o lipesc la antena ca nu am una N-Type am una SMA de la o antenuta unui vechi ruter? Si o ultima intrebare, sunt curios ce fel de antena se afla sub carcasa acesteia Antena Directionala Exterior TP-Link 5GHz, 23dBi, Conector N-Type - eMAG.ro Multumesc anticipat celor care doresc sa ma ajute.
  10. Multumesc @sonyavasile nu stiu mai exact cum sa ma exprim dar m-am referit ca nu pot sa intru in ruterele la care am parolele de ma conctez la internet. Multumesc tuturor pentru ajutor incaodata am rezolvat problema deci . . .
  11. Am un tp-link wn722nc din cate rutere am incerc pana acum la care am reusit sa ''obtin'' parolele hotspotului nu am reusit sa intru in ele ca au parolele si cu user name-ul schimbat, sper ca se intelege ce vreau sa spun. O sa caut si aceasta metoda pe gg postata de tine @sonyavasile.
  12. Problema este ca nu reusesc sa ma conectez cu pinul si nu stiu sigur daca este problema din sistemul meu de operare sau are el vreo protectie la ruter . . .
  13. @Suspect34 Am incercta metoda ta doar ca eu am wind xp nu sunt sigur daca am facut corect de aceea incarc imagini cu ce am facut . . .
  14. Suspect34 da ar fi de un mare ajutor daca ai pune poze sa vad cum se face mai exact si posibil sa fie de ajutor si pentru alti care nu se descurca la fel ca mine. hellhacker2 am incercat din nou cu acel cod si acelas rezultat am primit cred ca din reaver este problema doar ca nu am reusit sa instalez unul mai vechi ce pot spune sunt incepator pe Linux
  15. Am incercat de dimineata nu a functionat, pur si simplu a stat inghetat dupa ce am introdus comanda o sa incerc acum cu un alt ruter la care am pinul sa vad daca este aceias problema sta inghetat daca nu incerc sa instalez un rever mai vechi si sper ca se va rezolva, o sa revin cu informati ceva mai tarziu dupa ce experimentez mai multe din aceste metode.
×
×
  • Create New...