Jump to content

QSN

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by QSN

  1. Salut! As vrea sa intru la Universitatea Bucuresti - Informatica, dar am o nedumerire in legatura cu admiterea si anume se da informarica si analiza+algebra+geometrie sau se da la informatica si ai de ales intre algebra, analiza, geometrie.

  2. Nu te ajuta cu nimic in afara ca nu mai dai bacul la competente digitale + ca diploma aia expira dupa vreo 4-5 ani deci trebuie reinoita, deci alti bani dati aiurea.

    Fa CISCO cum ti-a mai fost spus. Costa 300 RON /curs in care ai 12-15 examene, iar la finalul fiecarui curs primesti diploma in limba engleza + scrisoare de recomandare(engleza) + licenta Windows 7.

    Dupa parerea mea CISCO este cu mult mai folositor.

  3. Pentru a recupera prima parte a cheii ai putea incerca sa o contactezi pe fosta sotie a prietenului rus pe skype sau pe facebook si a-ti da cheia, dar daca nu reusesti astfel dispui de o a doua varianta prin cunostintele din Rusia pentru a o gasi si recupera cheia in cel mai scurt timp. Pentru a obtina a doua parte a cheii care o detine varul, mai intai ai putea intra pe profilul lui de facebook sperand ca exista o poza in care se poate observa tatuajul, dar daca nu exista nici o poza ai putea suna la inchisoare ca sa vorbesti cu el (ca tot ai bani si conostinte).

    Pentru a scapa cat mai repede pune laptop-ul in cuptorul cu microunde, iar tot laptop-ul se va arde fiind imposibila recuperarea fisierelor din el.

  4. Salut ma numesc Radu. Momentan detin cunostinte in C++, Cisco Network si putin HTML, dar vreau sa invat cat mai multe, iar acest forum mi s-a parut locul potrivit. In primul rand as vrea sa ma familiarizez cu Java si noi limbaje de programare.

×
×
  • Create New...