Jump to content

QSN

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About QSN

  • Birthday 06/06/1996

Recent Profile Visitors

836 profile views

QSN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Salut! As vrea sa intru la Universitatea Bucuresti - Informatica, dar am o nedumerire in legatura cu admiterea si anume se da informarica si analiza+algebra+geometrie sau se da la informatica si ai de ales intre algebra, analiza, geometrie.
  2. Nu intelegi nimic pentru ca sunt criptate, dar uita-te bine (ca sa te uitam si noi) si ai sa vezi cu ce sunt criptate.
  3. Da, se poate mari.Te duci la ei la sediu si le spui ca vrei sa-ti mareasca viteza, de exemplu de la 6 Mb/s la 20 Mb/s. Aceastia iti spun ca se va adauga suma de "X" lei la pretul abonamentului, iar viteza se schimba in maxim 2 zile. Sper ca ti-am fost de folos.
  4. QSN

    Examenul ECDL

    Nu te ajuta cu nimic in afara ca nu mai dai bacul la competente digitale + ca diploma aia expira dupa vreo 4-5 ani deci trebuie reinoita, deci alti bani dati aiurea. Fa CISCO cum ti-a mai fost spus. Costa 300 RON /curs in care ai 12-15 examene, iar la finalul fiecarui curs primesti diploma in limba engleza + scrisoare de recomandare(engleza) + licenta Windows 7. Dupa parerea mea CISCO este cu mult mai folositor.
  5. Pentru a recupera prima parte a cheii ai putea incerca sa o contactezi pe fosta sotie a prietenului rus pe skype sau pe facebook si a-ti da cheia, dar daca nu reusesti astfel dispui de o a doua varianta prin cunostintele din Rusia pentru a o gasi si recupera cheia in cel mai scurt timp. Pentru a obtina a doua parte a cheii care o detine varul, mai intai ai putea intra pe profilul lui de facebook sperand ca exista o poza in care se poate observa tatuajul, dar daca nu exista nici o poza ai putea suna la inchisoare ca sa vorbesti cu el (ca tot ai bani si conostinte). Pentru a scapa cat mai repede pune laptop-ul in cuptorul cu microunde, iar tot laptop-ul se va arde fiind imposibila recuperarea fisierelor din el.
  6. QSN

    Salut

    Salut ma numesc Radu. Momentan detin cunostinte in C++, Cisco Network si putin HTML, dar vreau sa invat cat mai multe, iar acest forum mi s-a parut locul potrivit. In primul rand as vrea sa ma familiarizez cu Java si noi limbaje de programare.
×
×
  • Create New...