Jump to content

Azraell

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Azraell last won the day on July 1 2014

Azraell had the most liked content!

About Azraell

  • Birthday 07/02/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Azraell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

  1. https://rstforums.com/forum/86577-what-should-you-do.rst#post555985 De ce nu poti pur si simplu sa citesti atent topicul ?
  2. Incredibile raspunsuri, sunteti de apreciat toti si nu glumesc, inteligenta curge prin voi. Totusi, propun ca @fusername (ban pentru o perioada de timp, sa se calmeze) Avanda in vedere ca toti aveti niste raspunsuri geniale, maine am sa le postez aici pe fiecare-n parte, si facem o tombola, fiecare raspuns isi va insusi in numar iar cel care va iesi pe random.org va castiga (nu sunt sigur daca voi face asta, sunt 2-3 raspunsuri care-mi plac enorm si as vrea sa le desemnez castigatoare, dar ramane de vazut).
  3. Total gresit, trebuie sa te intorci acasa in maxim 20-23h ca sa mai ai la dispozitie 1-3h pentru a-ti curata "petele". Oricum, imi plac raspunsurile, sunteti baieti destepti, asteptam si alte raspunsuri.
  4. Mi-a placut raspunsul, doua raspunsuri foarte bune din partea lui @Ganav nu inteleg partea cu vecinii, ce rost are sa le spui unde mergi? Astept si alte raspunsuri.
  5. Am primit pm de la @sclipici lafel, cu distrugerea laptopului. Este interzis, nu aveti voie sa faceti asta, trebuie sa recuperati cheile. Lungimea bucatilor nu se stie, e imposibil de cunoscut, trebuie sa le recuperezi si sa-ti stergi datele de pe laptop. NU ai voie sa ataci fizic/psihic laptopul fara cheia intreaga. Edit: am uita sa precizez, in laptop ai toate datele de contact ale prietenilor inclusiv varul si rusul), nu ai salvat datele in telefon pentru a te scapa de probe impotriva ta. Laptop e punctul cel mai important, ai nevoie de cheia intreaga sa modifici/distrugi datele din el.
  6. Ai fost acuzat pentru criminalitate informatica la nivel international, interpolul si autoritatile europene au intervenit in caz. Te-au gasit, ti-au facut mandat si sunt pe cale sa vina dupa tine. Tu, esti un tanar, ai bani multi si cunostinte fizice in europa si in afara ei (inclusiv Rusia). Avand in vedere ca ai cunostinte, ai aflat ca autoritatile vor veni acasa la tine in 24h. Motivul pentru care ai fost acuzat: frauda bancara (malware). Din pacate, nu poti sa-ti stergi datele din laptop, ai uitat parola care ai pus-o pe partiti, iar cheia este de 256 bytes (AES 14 cicluri de repetare). Din pacate ai impartit cheia in 3 bucati, o parte i-ai dat-o celui mai bun prieten altau care este un rus dar el a murit cu multi ani in urma, insa fosta lui sotie detine bucata din cheia ta. A 2 a parte o detine varul tau, care recent a fost arestat pentru criminalitate informatica (acces in servere fara autorizare) insa si-a tatuat cheia pe abdomen. Iar ultima parte din cheie o deti tu ascunsa sub carcasa laptopului. Ai la dispozitie 24 ore sa gasesti cele 2 chei ramase, si sa le unesti impreuna cu cheia ta in asa fel incat sa poti sterge orice urma din laptopul tau. Ce ai de gand sa faci ? Ce vei face prima data ? Raspunsul care mi se pare cel mai interesant gandit va primi un premiu (confidential). Primul raspuns din partea lui @sclipici pe PM. (Interesant).
  7. Azraell

    Amazon

    /* ------------------------------------------------------------------------- # ===================================================== # # Copyright 2014 : # # cPanel # # ArHaCk # # ===================================================== # [B][COLOR="#FF0000"] # [email]kiinder_yo@YAHOO.COm[/email] # [/COLOR][/B] # ===================================================== # # The RST Group # # ===================================================== # ------------------------------------------------------------------------- */ /* ------------------------------------------------------------------------- [B][COLOR="#FF0000"] # ===================================================== # # Copyright 2014 : # # J O K E R 7 # # ArHaCk #[/COLOR][/B] # ===================================================== # # [url]http://www.checker-sp.com[/url] # # ===================================================== # # [url]http://www.arhack.et/vb/[/url] # # ===================================================== # ------------------------------------------------------------------------- */ Pana la urma de cine este facut? De tine sau de J O K E R 7 ? Totusi este frumos facut, simplu, cu functii simple, dar nu cred ca este facut de tine, de ce incalci drepturile autorului ?
  8. Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server Found 9 domains hosted on the same web server as wow-studio.ro (83.246.9.95). @Illuminatul
  9. Imi pare rau dar nu m-am putut abtine
  10. De ce sa dam buletinul unor bulangii cand putem sa intram in retea fara nici o problema? As my friend @Cryo: aicrack-ng/WifiSlax/WifiWay etc.
  11. https://webvpn.org WebVPN-ul foloseste unul din serverele detinute de safe-inet.net, are la baza un IP de Olanda(Tarile de jos).
  12. Defapt @Ganav are dreptate, poti invata cum functioneaza cu exactitate acest Trojan, te infectezi pe tine intr-un virtualbox si analizez conexiunile TCP/UDP si cum se trimit si primesc pachetele
  13. SYNOPSIS spooftooph -i dev [-mstu] [-nac]|[-R]|[-r file] [-w file] If you know what i mean...
  14. Beau o bere in cinstea ta. Pe langa ca esti analfabet mai si semnalizezi sa se vada. Du-te la DIICOT, FBI etc, te vei trezi cu o pula-n cur si bani de drum, atat. Ca sa nu uit, poftim: 195.2.241.68 inca un IP, lafel imi apartine. Din regulamentul forumului: 6. "Publicarea datelor personale, sau tentative de acest gen, ale oric?rui individ, duce la ban permanent. Regula poate fi ignorat? de Super Moderatori ?i Administratori atunci când acest lucru este logic ?i argumentat." Ai facut public IP-ul meu cu care accesez internetul, ai incalcat regula, ce ai de spus in apararea ta?
×
×
  • Create New...