Jump to content

ping01

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About ping01

  • Birthday 01/01/1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ping01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut! Imi puteti spune de unde pot face rost sau poate are cineva 1 m2 de autocolant 3d care imita fibra de carbon? Ma intereseaza sa-l aplic pe laptop, carcasa telefon...diferite lucruri...Am incercat pe la service-uri de colantari si sunt niste preturi cam mari pt ce imi trebuie mie..undeva intre 90 lei si 150 euro/m2... Multumesc!
  2. Salut! Am cumparat un iPhone 4 cu gevey...are versiunea de soft 5.1.1 si baseband-ul 03.10.01..am incercat metodele de pe net cu sunatul la 112..etc..si nu merge...Cel de la care l-am luat il folosea pe Telekom cu acest gevey ultra si mergea...eu am incercat sa l fac sa mearga cu o cartela vodafone...imi puteti explica cum il pot face sa mearga cu acest gevey? merge doar pe telekom?
  3. @Sir-Galahad Am incercat si metoda de care mi-ai zis dar nu merge...am vorbit cu un prieten de la un service gsm si a confirmat ca aceasta metoda e doar pt galaxy nexus...in schimb am mai gasit pe xda ceva legat de instalarea unui modul kexec care iti permite sa instalezi un custom kernel...ai idee despre asa ceva?..ma gandeam dupa sa schimb placa de baza cu o placa de baza de pe n9005 dar nu se potrivesc...alta metoda pe care nu am gasit-o eu mai stii? Multumesc!
  4. Merci mult! O sa ma mai documentez inainte sa incerc metoda de care mi-ai zis....Oricum pare destul de plauzibila...Ma gandesc oare daca merge sainstalez cu safestrap un kernel??...din cate am inteles ar merge daca ii modific numele in "update.zip" dar cred ca nu il lasa bootloaderul sa ruleze...???
  5. Telefonul este rootat dar spre deosebire de varianta europeana n9005 cei de la verizon au blocat bootloader-ul. Asta inseamna ca nu poti instala diferite recovery-uri,nu poti instala custom kernel..etc...Exista o metoda sa instalezi cateva ROM-uri cu ajutorul safestrap care oarecum isi face propriul mediu si evita bootloaderul...dar esti limitat...nu poti de exemplu sa-i faci overclock sau alte chestii.....Pe mine ma intereseaza in principiu sa-i instalez un kernel care sa contina driverele pentru ralink 3070.... Imi cer scuze daca nu am postat bine pe forumul acesta. Am cautat foarte mult si pe alte forumuri si pe XDA dar nu am gasit nimic...Pentru note 2 au reusit sa gaseasca o metoda sa-i deblocheze bootloader-ul la 2,3 luni de la lansare....De cand a fost lansat note 3 a trecut foarte mult timp si nu stiu daca se mai incearca asa ceva...
  6. Salut! Stie cineva daca si cand se va putea debloca bootloaderul de pe note 3 varianta verizon(n900v)??
  7. Chipsetul folosit este de la ralink(RT3070)..am gasit driverele...am incercat sa le instalez si nu merge...dupa am citit pe mai multe forumuri si am vazut ca trebuiesc instalare linux-headers...am incercat si apt-get install linux-headers-$(uname -r) si linux-headers-generic nu merge...ori imi arata o eroare 'unable to locate package linux-headers-3.4.0-1487472' ori 'package 'linux-headers-generic' has no instalation candidate....dupa cate am vazut nu cred ca mai exista versiunea aceasta in sursele kali linux....am incercat ca schimb si sources.list...degeaba....pot descarca de altundeva? Mentionez ca am instalat de mai multe ori kali pe telefon si i-am facut update apt-get update intotdeauna inainte sa incec sa instalez ceva....
  8. Salut! Stie cineva cum se poate conecta adaptorul Alfa awus036nh pe android? Am incercat cu cablu OTG si cablu Y dar nu merge..Am un galaxy note 3 n900v (Verizon)...Am instalat kali linux full pentru armv7 pe el, am incercat sa instalez driverele pentru chipsetul rt3070 dar nu merge...probabil este de vina kernelul telefonului. Aveti idee cum as putea modifica kernelul sa-i adaug driverul pentru rt3070? Sau trebuie neaparat sa schimb kernelul telefonului cu altul care contine deja driverele pentru rt3070? Si daca da, atunci ce kernel imi recomandati? Tin sa amintesc ca versiunea telefonului e n900v si are bootloaderul blocat de cei de la Verizon!
×
×
  • Create New...