Jump to content

c0saru

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About c0saru

  • Birthday 02/08/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

c0saru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Chiar am nevoie , nu puteam sa ma apuc sa postez de nebun 10 posturi ca sa pot sa fac o cerere ...
  2. .261 ?! ... Exista cineva care nu ii arde de dume sterse cu radacini de copaci si ip`uri care nu exista ?!
  3. Am nevoie de un root cu php , ma poate ajuta cineva ?!
  4. Am recuperat datele le aveam pe un stick , cu hdd`u m-am lasat pagubit am incercat cu cateva programe dar fara sucess. Multumesc oricum !
  5. Am hdd criptat cu pgp si vreau sa salvez desktop`u dar exista o problema , s-a defectat pornirea windowsului si paritia mea a devenit RAW , cum pot sa recuperez datele de pe el ? nu ma intereseaza decat cateva fisiere de pe desktop si atat . Multumesc anticipat !
  6. Cam cate linii de cod sunt intr-o aplicatie de 10 mb ?! Ms anticipat
  7. Are cineva o sursa bruteforce pe ssh ? adica portul 22 ? ; as vrea sa arunc o privire prin ea , multumesc anticipat !
  8. Fratilor pe scurt ma intereseaza cum se programeaza ? incepand cu inceputul in C++ , ce faci prima data , ce poti sa faci pe parcurs pana la partea cu compilatul , care e treaba cu clasele cu functiile ? ; nu ma intereseaza tutoriale , vreau sa imi explice cineva ca si cand ar face o revizie la o masina gen . Multumesc anticipat ! Sper ca nu par nerespectuos , am vrut doar sa ma fac inteles .
  9. In principiu as vrea sa inteleg sintaxa limbajului C++ , ca nu prea o inteleg din cate m-am documentat , as vrea o schema ceva mai usoara incat sa o pot intelege , algoritimica , functii , pointerii nebunii ce fac toate astea as vrea un fel de dex pentru c ++
  10. Imi poate face cineva o schema la limbajul de programare C++ incat sa pot intelege din ce e alcatuit si cum pot lucra cu el ? As vrea sa il inteleg schematic in prima parte sa stiu cum sa il invat Stiu ca sunt N posturi ... multumesc anticipat Poti scrie linii de cod si sa le compactezi intr-un cuvant , iar cuvantul respectiv sa fie scris in alte linii de cod si sa execute liniile de cod care au fost compactate in cuvant ? ) sper ca ma fac inteles
×
×
  • Create New...