Jump to content

aawee

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aawee

  1. Stiu ca nu e tocmai un loc bun de a cere asa ajutor, dar m-am chinuit toata luna asta sa raman in top 25 pentru un premiu din concursul Jacobs. Sunt premiati lunar primii 25 concurenti si mai sunt 2 zile pana la validare. Nu sunt sigur ca reusesc asa ca va cer ajutorul cu o simpla inregistrare in joc de pe link-ul acesta pentru a-mi da cateva puncte in plus ( nu multe, dar conteaza ). Va multumesc mult !
  2. Stiu ca nu e tocmai un loc bun de a cere asa ajutor, dar m-am chinuit toata luna asta sa raman in top 25 pentru un premiu din concursul Jacobs. Sunt premiati lunar primii 25 concurenti si mai sunt 2 zile pana la validare. Nu sunt sigur ca reusesc asa ca va cer ajutorul cu o simpla inregistrare in joc de pe link-ul acesta pentru a-mi da cateva puncte in plus ( nu multe, dar conteaza ). Va multumesc mult !
  3. Am primit un cod "password recovery" gresit - stie cineva ce e de facut ?
  4. Salut, Astazi am citit cred ca vreo ora articole de pe forumul RST si chiar imi place de voi, sunteti o comunitate foarte unita. Un mare like de la mine ! Dar, car orice vizitator, am venit aici sa caut niste raspunsuri... Am un blog facut cu blogger pe domeniu propriu axat pe "games download" si folosesc PPI - instalaxy cu download direct... zic eu ca arata bine si este destul de bine optimizat dpdv SEO. Are o saptamana, am reusit sa aduc cate 1000+ vizitatori/zi ( 60-70 % din 2 PTC-uri ), dar problema e ca din toti vizitatorii astia, am doar 4-5 descarcari pe zi si nici un install pana acum cu toate ca vizite mai sunt si pe anumite posturi de pe blog, nu doar pagina principala. Este ceva normal ? Ar trebui sa schimb din PPI, in CPA sau PPD ? Adresa site-ului : http://www.deeplygames.com/ Orice ajutor este mai mult decat bine venit. Multumesc mult !
×
×
  • Create New...