Jump to content

mcq

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About mcq

  • Birthday 03/06/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mcq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. te rog contacteaza-ma pe proexpertmedia. vreu sa ma ajuti cu ceva

  2. Tu cite?ti? Am scos deja asta, ti-am lasat si link cum. Nu cred ca e tocmai ok sa faci update la un telefon cu jailbreak, dar vad ca pe aici se raspunde in floare f?r? sa citeasc? nimeni
  3. M-ai luminat. Uite ca se poate. Ce legatura are oricum cu ce intrebam eu?
  4. Poti detalia? Ce ai incercat, ce device, ce soft, cum? eu nu am spus nimic, doar intrebam.
  5. Nu, contul era numai in meniu, telefonul era functional. A fost scos ?i pus contul meu. Insa stiu ca daca se da restore direct, va cere activare pe contul initial, nu pe al meu, adaugat ulterior, chiar daca e perfect functional. Eram curios daca situatia se schimba ?i va cere profilul de activare care a sters deviceul in cazul in care fac eu asta din find my iphone pe contul meu.
  6. Salut, Am luat de la cineva cu un iPhone 5S care a avut cont de iCloud in meniu. S-a dus la un service care l-a scos, acum foloseste contul lui, telefonul merge chiar ?i alte conturi, l-am incercat ?i pe al meu fara probleme, e recunoscut ?i localizat in Find my iPhone, cu 7.1.1. La service i s-a facut ?i jailbreak, precizand tipul ca restore s? faca numai dupa ce da '?tergere iphone' din contul Find my Iphone cu care e logat pe telefon, altfel se blocheaza pe cel initial. Eu am vazut un tutorial pe net cum se poate scoate contul de iCloud din meniu foarte usor daca are 7.1.1 ?i i se face jailbreak, dar am impresia ca nu se mai poate da restore f?r? s?-l blochezi pe contul initial, chiar dac? dai ?tergere iPhone ?i teoretic ramane pe contul tau profilul urmatoarei activari. Eu as vrea s?-i fac macar restore, s? scap de jailbreak ?i bineinteles ca ideal ar fi s?-i pun iOS 8. Stie cineva care e treaba cu aceasta stergere din Find my iPhone? Ramane sau nu blocat pe contul meu? Daca dau update din iTunes chiar daca are jailbreak, ce se intampla? Se sterge jailbreakul dar va pune iOS 8?
×
×
  • Create New...