Jump to content

xcds

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xcds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. http://www.mediafire.com/file/9g2a1ahftkqppez/Herbert+Schildt+C%23+-+Ed+Teora+2002.rar
  2. Am reusit sa aflu cate ceva. Lparam 3 ne da bufferu 0-100 si lparam 4 ne da bytes received cred sau traficu total, in orice caz pentru mine e suficient sa determin daca canalul merge sau nu. 2-ul returneaza cv de genu "working" , daca e canalul offline sau playerul oprit e 0 altfel e 1.
  3. buna ideie ms
  4. Aici sunt metodele expuse de ocx [C#] sopOCX - Pastebin.com , din toate cel mai bun candidat e int GetState(int lParam); dar nu stiu cu ce sa il apelez si cum interpretez ce returneaza.
  5. Stie cineva cum pot sa aflu starea playerului activex sopcast, gen "Buffering”,”Channel closed”,”Playing...”,etc ? Am incercat sa iau textul din controlul in care e afisat dar banuiesc ca este desenat sau randat altfel decat un textbox. Vreau sa imi fac un player tv care sa il pot controla remote si am nevoie de stare.
  6. sal , observ ca acum troianul este detectabil , un lucru absolut normal daca il publici pe site-urile de securitate ... dar nu asta vroiam sa zic ... intrebarea mea este : tehnica prin care iei parola implica code injection ? ca daca e asa , el era detectabil de mult.
×
×
  • Create New...