Jump to content

HTBrain

Active Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HTBrain

  1. Ti-am spus, si pe mess, nu poti nega ca nu am fost baietas cu tine, si nu te-am ajutat, daca tu consideri ca treburile pe care le faci te vor ajuta sa-ti faci prieteni, e ok .. mergi in continuare asa. Ti-am oferit mai multe sanse, ti-am lasat ragaz cat ai vrut, pai tu crezi ca am ajuns milogul unui mucea pe banii mei?

    Respecta-ti intelegerea, eu imi vreau banii acum, nu in cateva zile, ca nu stau dupa tine.

  2. Bun, dupa ce ca ma scosese pe mine tepar, si de ce?

    Mi-a dat un target la care a vrut sa obtina acces, i-am obtinut acces, apoi pula $, nu mai intru in detalii aici. M-a ofticat pentru treaba asta, asa ca i-am promis 2 mil mail-uri pe care le-a platit, totul ok. Eu, timp de 48 ore nu i-am dat nici un mail, deoarece am avut eu o incurcatura. Bun, ieri, vine pe forum si ma posteaza ca fiind tepar, iau ban. Am rezolvat cu el, i-am dat mail-urile (nu inainte de a-l pune sa-si ceara scuze si sa rezolve situatia de pe forum). Apoi, omul imi spune ca ar mai avea nevoie de alte 2 mil mail-uri, bun, ii dau alte 2 milioane, m-a rugat sa-l las cateva ore sa-si faca ce vrea pe ele, sa vada daca sunt ok. I-am dat mail-urile pe la 5 dimineata, urma sa-mi trimita cei 500$ pana in ora 12, azi. Acum omu' ce face, bineinteles, daca-i un cacat cu ochi, un tepar infect, vine si ma ia cu vrajala ca sa astept sa-si recupereze investitia, sa faca, sa dreaga, mai nou, spune ca mail-urile ce i le-am dat aseara nu-s ok, dar ce sunt nana? am scris eu la aiureala 2 milioane mail-uri ?

    I-am zis odata, de 2x, de 3x, l-am inteles, l-am si ajutat chiar, mi-a cerut un shell sa-si usureze munca, i-am dat. Pai, eu sunt om cu tine si tu ce esti ma rahatule?

    User @verdelemeu , adrese y!m: antant01

    Screen

    Si tot am zis sa fiu baiat, sa-l mai las, poftiti:

    (21:47:43) HTBrain: deci, te-ai gandit la deadline
    (21:47:45) HTBrain: cand am banii ?
    (21:48:17) antant01: zilele astea ai rabdare plm
    (21:48:23) HTBrain: zilele astea?
    (21:48:27) HTBrain: ba tu esti retardat?

    Aveti grija cu cine lucrati, feriti-va de rasuri de oameni precum asta.

    Stima.

×
×
  • Create New...