Jump to content

HTBrain

Active Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HTBrain

  1. Cum spui dumneata, toata stima.
  2. Pot face tranzactia prin escrow, n-am nici o problema, nu caut sa insel lumea. Ca orice om, caut sa ies si eu mai ieftin. In concluzie, nu te mai agita ca un pepsi, poti face infarct.
  3. Nu, o sa incep sa cumpar niste shit-uri (pentru altii shit-uri) cu plata prin PayPal, si in felul asta economisesc ceva bani, dau numai in taxe daca trag direct dupa card.
  4. Inseamna ca l-ai pus la treaba.
  5. Nimeni? Banii pot fi hacked, dar sa fie totusi cu perdea.
  6. Sunt total excluse persoanele care nu locuiesc in Bucuresti?
  7. Fara sa am detalii, stiu despre ce-i vorba. Shell = scam page + e-mail spam = carti de romana.
  8. Salut, astept un mesaj privat cu un y!m / icq.
  9. Am nevoie de ~ 2000 $ pe paypal, cumpar de la 100$ in sus, platesc instant prin transfer bancar.
  10. Ai adresa mea la profil, cauta-ma.
  11. Vreau si eu unul, cauta-ma (ym profil).
  12. Trimite-mi un PM cu site-ul, am mai discutat in privat.
  13. M-ar interesa hacked, rulez diverse shit-uri.
  14. Hei ya, am nevoie de 2 RDP-uri puternice, drept admin. Astept oferte!
  15. Dic la el, no, cum spui tu, nu sunt agitat, doar ma oftici pentru ca nu te tii de cuvant. Sa te vad.
  16. Ti-am spus, si pe mess, nu poti nega ca nu am fost baietas cu tine, si nu te-am ajutat, daca tu consideri ca treburile pe care le faci te vor ajuta sa-ti faci prieteni, e ok .. mergi in continuare asa. Ti-am oferit mai multe sanse, ti-am lasat ragaz cat ai vrut, pai tu crezi ca am ajuns milogul unui mucea pe banii mei? Respecta-ti intelegerea, eu imi vreau banii acum, nu in cateva zile, ca nu stau dupa tine.
  17. Da nu e treaba ta unde sunt acele persoane. Iar daca ti-am oferit cum spui tu "aiureli", trebuia sa-mi spui in momentul cand le-ai primit, nu dupa ce te folosesti, si cand te vezi incoltit aici.
  18. Chiar te rog, eu nu am cu ce sa ma fac de ras, am oferit si ofer persoanelor cu care lucrez servicii de calitate. Deci, te hotarasti, imi primesc banii sau nu?
  19. Ce vorbesti ma? Ti-am dat aiureli? Pai eu atat sunt de nesimtit, sa-mi bat joc de oameni ca tine bai pula, de munca lor? Acum tu sa te scoti, ce sa mai zici, eu unul te inteleg, cu asta te ocupi .. esti doar un tepar, m-am convins. Si cum spuneam, pe y!m nu te grabesti sa raspunzi, dar aici tragi tare.
  20. Da de unde, s-a laudat ca imi poate face plata in bitcoin, oricat il costa, atat plateste, de unde, acum o da la intors cu mine, e doar un tepar de care trebuie sa ne ferim si sa scapam. Nu mai vad eu banii de la asta, oricat de baietas am fost cu el, tot m-a ars.
  21. Spre deosebire de tine, sunt destul de matur si nu ma fac de cacat pe unde apuc. Nu stau sa ma rog de tine, pe munca mea, pe banii mei. E bine ca pe forum raspunzi repede, dar pe y!m cariciu, cand iti cer banii.
  22. Bun, dupa ce ca ma scosese pe mine tepar, si de ce? Mi-a dat un target la care a vrut sa obtina acces, i-am obtinut acces, apoi pula $, nu mai intru in detalii aici. M-a ofticat pentru treaba asta, asa ca i-am promis 2 mil mail-uri pe care le-a platit, totul ok. Eu, timp de 48 ore nu i-am dat nici un mail, deoarece am avut eu o incurcatura. Bun, ieri, vine pe forum si ma posteaza ca fiind tepar, iau ban. Am rezolvat cu el, i-am dat mail-urile (nu inainte de a-l pune sa-si ceara scuze si sa rezolve situatia de pe forum). Apoi, omul imi spune ca ar mai avea nevoie de alte 2 mil mail-uri, bun, ii dau alte 2 milioane, m-a rugat sa-l las cateva ore sa-si faca ce vrea pe ele, sa vada daca sunt ok. I-am dat mail-urile pe la 5 dimineata, urma sa-mi trimita cei 500$ pana in ora 12, azi. Acum omu' ce face, bineinteles, daca-i un cacat cu ochi, un tepar infect, vine si ma ia cu vrajala ca sa astept sa-si recupereze investitia, sa faca, sa dreaga, mai nou, spune ca mail-urile ce i le-am dat aseara nu-s ok, dar ce sunt nana? am scris eu la aiureala 2 milioane mail-uri ? I-am zis odata, de 2x, de 3x, l-am inteles, l-am si ajutat chiar, mi-a cerut un shell sa-si usureze munca, i-am dat. Pai, eu sunt om cu tine si tu ce esti ma rahatule? User @verdelemeu , adrese y!m: antant01 Screen Si tot am zis sa fiu baiat, sa-l mai las, poftiti: (21:47:43) HTBrain: deci, te-ai gandit la deadline (21:47:45) HTBrain: cand am banii ? (21:48:17) antant01: zilele astea ai rabdare plm (21:48:23) HTBrain: zilele astea? (21:48:27) HTBrain: ba tu esti retardat? Aveti grija cu cine lucrati, feriti-va de rasuri de oameni precum asta. Stima.
×
×
  • Create New...