Jump to content

ionut.exotic

Active Members
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

About ionut.exotic

  • Birthday 04/13/1995

Converted

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ionut.exotic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Tu esti vanzatorul, este produsul tau spune primu pret . Orice piesa ma intereseaza atat timp cat este la un pret avantajos si pentru mine .
  2. M-am uitat si pe olx sunt cu 5-10 lei mai scumpe decat cele dintr-un servis gsm . Nu vreau sa cumpar un iphone complet blocate icloud ca nu am ce face cu placa de baza si dau bani aiurea pe ea . Vreau doar piese, capac spate, baterii , camere , mufe flex, etc.
  3. Cumpar piese iphone 4/4s din dezmembrari . Cei care au, vreau sa lase aici reply cu piesa respectiva si pretul acesteia. Cumpar doar ce ma intereseaza sau daca pretul este ok si pentru mine. De preferat din bucuresti .
  4. Am instalat webmin, dar nu reusesc sa-l configurez, am incercat sa adaug un domeniu si sa ii fac ns-uri dar nu reusesc . Ma poate ajuta cineva ?
  5. As avea nevoie de un panel sa urc pe un vps de 512 mb ram sa-l folosesc pentru 5-10 domenii. Nu o sa am mai mult de 20 de vizite pe un domeniu deci sper ca se va mista ok vps-ul . Ce panel free as putea instala ? Sa am acces si la dns, add domain, name server proprii .... Am vazut ca unii folosesc zpanel .
  6. Am primit claim de la cineva si am ramas pe - acum . Returnez bani in maxim 5 zile, am nevoie sa platesc ceva acum . Multumesc . Am nevoie de 0.50 centi acum . Mi-a trimis un prieten 0.20 centi si mi-a luat free -0.20 . Amount received: €0.20 EUR Fee amount: -€0.20 EUR Net amount: €0.00 EUR Am dat refound si surpriza mi-a luat mie -0.20 euro @ Pot oferi la schimb 1 euro transfer telekom / sms sau un rdp windows daca mai dati cativa centi in plus .
  7. Salut, asta nu mai este free atat timp cat ceri ceva la schimb . @ bafta .
  8. ionut.exotic

    Your IP

    ) Criminala prima voce .
  9. Da am primit o plata in urca cu cateva zile dintr-un ptc si dupa 3 zile mi-au limitat contu si as vrea sa il verific cu un card sa imi pot scoate bani 70 euro sunt si aia bani nu as vrea sa ii las acolo . @ Pe ce site imi pot face un Vcc ? Mai am 2-3 conturi limitate nu au sume mari pe ele dar nu strica ceva bani in plus daca mii pot recupera .
  10. Daca contul a fost limitat iar la acel cont aveam numele ionut exotic pot atasa un card la acel cont ?Dar pe card am numele real .
  11. Am dat click dreapta pe cmd si am dat pe run as... si imi apare asta unde am bifat administrator. Iar daca bifez prima casuta imi apare asa cand rulez comanda .
  12. Am windows xp si cand rulez comanda in cmd imi apare asa . C:\WINDOWS>Netsh wlan show profiles WARNING: Could not obtain host information from machine: [07ACB155660E441]. Some commands may not be available. Access is denied. The following command was not found: wlan show profiles. C:\WINDOWS>
  13. Eu zis ca ar fi mai usor sa te joci putin cu traficul lor nu au trafic nelimitat .
  14. Eu de obicei am returnat bani celor care m-au imprumutat, iar aseara cautam un topic de al meu de pe vechiu` cont banat si am vazut acele posturi si am zis ca ar fi frumos sa le inapoiez bani, chiar daca nu mi i-au cerut . @ AGSQ - scuze, sunt mai #prost#
×
×
  • Create New...