Jump to content

branzaa

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About branzaa

  • Birthday 02/04/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

branzaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut, am si eu o singura intrebare care nu ma lamuresc deloc, eu daca folosesc socks5 ma poate gasi militia? O sa dau un exemplu dar nu ma ocup cu asa ceva, este doar ca sa va dati seama la ce ma refer. 1 individ daca foloseste socks5 de exemplu pentru carding..are 1 card de credit si face transfer de bani prin paypal sau cum o mai fi, si pe urma dupa ce termina se deconecteaza de la sock-ul ala si foloseste ip-ul real, ce sanse sunt ca in caz de ceva sa il gaseasca militienii?. Multumesc, si daca imi puteti da mai multe informatii despre cat de sigur esti folosind socks mi-ar face placere..dar din experiente propii, nu de pe internet chestii citite, sa stiti voi.
  2. Nu are nimeni bani cum zici tu ca sunt dobitoci ca tine care zic ca este scam orice, si multumita voua facem noi bani si nu se termina asa repede treaba...si poti sa te iei de cine vrei ca ma pis pe tine, esti un gunoi ca multi altii, nu ma impresionezi cu nimic...bat pariu ca esti un pustan din ala stricat din secolul 21 de 19-23 de ani
  3. Oameni buni, nu mai fiti atat de cretini in cat sa va dati cu parerea fara sa probati inainte, cum a facut cap patratat ala Sir-Galahad. De unde ***** stie el ce pot face aia sau nu, si de unde stie el daca platesc a doua oara sau nu, cand el nici macar nu s-a bagat sa probeze. Nu mai fiti atat de dobitoci unii sa va dati cu parera asa din ce va imaginati voi, probati si apoi vorbiti, in forumul asta cea mai mare problema asta este, unii oameni posteaza chestii serioase, si niste incuiati la minte vin si zic ca e vrajeala fara sa probeze macar. Vremea comunismului a trecut oameni buni, traiti in actualitate nu mai fiti incuiati la minte ca pe vremuri si nu mai fiti obisnuiti cu munca de sclav, in ziua de azi sunt sute de forme serioase sa iti castigi viata online.
×
×
  • Create New...