Jump to content

Sinkz

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sinkz

  1. @altar40

    Prietene daca ti-e iti comvine sa pierzi ore in sir sa faci survey 'ampulea' , iesi in pula mea de aici tu.

    Imi pierd timpul cu altceva mult mai bun si mult mai castigator, nu cu stat 5 ore pe zii sa fac 5$. Eu mi-am dat cu parerea draga prietene asa ca vorbeste in pula mea frumos sau du-te-n pula mea pe tpu si vorbeste cu speciile tele. Hai pa, deja ai prea multa atentie din partea mea pentru acest reply si deja te crezi zmeu. Ia si injura, fa ce vrei trimite-mi pm mi se rupe nici macar nu citesc. Ma cac pe postul tau nu dau 2 bani. Muie multa iti doresc.

  2. Cel mai tampit suport, am asteptat 1 saptaman, apoi m-a adaugat un membru pe skype, m-a frecat acel cacat de om o ora, ne-am chinuit sa facem ceva cu emailul ca nu imi trimitea confirmare sau ce cacat pe email, dar boul a mancat o litera la email, apoi la final m-a intrebat daca detin vreun website, eu i-am raspuns frumos da si cerandu-mi dupa sa il arat, i-m dat link-ul cu website-ul. Si acum... nici in ziua de azi nu mai raspunde...

    Pai da-l in pula mea, macar de imi raspundea.

    Pe mine m-a adaugat unu la 2 zile dupa ce m-am inregistrat. Am vorbit cu el 30 min per total pentru ca mi-a spus ca intra in pauza o ora si a trebuit sa astept dupa cele 15 mine o ora pentru restul de 15. La fel, aceeasi poveste cu site-ul dupa care mi-a spus ca-i trimite datele mele de contact unui coleg. Am fost contactat la 5 minute de celalalt , iar aceleasi intrebari dupa care raspunsul a fost: Te vom adauga in sistemul nostru si vei primi in seara aceasta contul prin mail. De dimineata l-am intrebat daca este vro problema caci nu am primit inca mailul. Raspunsul a fost : echipa mea lucreaza la asta, nu este nici nici o problema vei primi datele cat de curand. A ramas iar sa astept.. Sa vedem.

  3. paygol.com , cum e scris si mai sus de vHacker. Il folosesc de mai bine de 1 an jumate, nu am dovada de plata sa-ti arat, dar oamenii isi fac treaba cum trebuie . Nu-i prosteala, nimic. Eu folosesc serviciul sms pe olanda si plata se face, ce-i drept nu prea mai merge ca la inceput, cauza fiind ca nu mai ma ocup de site.

×
×
  • Create New...