Jump to content

Sinkz

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Sinkz

  • Birthday 04/03/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sinkz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Lucreaza cineva cu propellerads ? As vrea sa stiu daca baietii mai platesc.. Multumesc si scuze daca am deschis thredul in categoria incorecta.
  2. @altar40 Prietene daca ti-e iti comvine sa pierzi ore in sir sa faci survey 'ampulea' , iesi in pula mea de aici tu. Imi pierd timpul cu altceva mult mai bun si mult mai castigator, nu cu stat 5 ore pe zii sa fac 5$. Eu mi-am dat cu parerea draga prietene asa ca vorbeste in pula mea frumos sau du-te-n pula mea pe tpu si vorbeste cu speciile tele. Hai pa, deja ai prea multa atentie din partea mea pentru acest reply si deja te crezi zmeu. Ia si injura, fa ce vrei trimite-mi pm mi se rupe nici macar nu citesc. Ma cac pe postul tau nu dau 2 bani. Muie multa iti doresc.
  3. Aiurea daca "multe" survey nu sunt bune. Pierzi o gramada de timp sa le completezi. Era buna de facut in timpul liber cand nu ai ce face o ora sau doua. N neaparat cu enspe conturi.
  4. Am incercat si eu aseara,dar cu un singur cont. Problema este ca am completat cateva survey dar nu au intrat toti banii... Care sa fie problema?
  5. Da! In trecut mi-a sugerat cineva pagina asta dar am uitat de ea. Multumesc.
  6. Ah? Nu mam uitat cine stie ce dar la prima vedere nu e ce caut eu.
  7. Foloseste cineva serviciile de plata prin sms? As dori un site de incredere daca stie cineva. Fara paygol.com va rog.. Pentru 4E deabi platesc si ei 1E.. . Multumesc.
  8. @daatdraqq ai vrun ppi bun? Ma intereseaza daca accepta si mail traffic. Daca astia nu raspund nici azi vreau sa-mi incerc norocul pe altu care face sigur plata. Mersi.
  9. Pe mine m-a adaugat unu la 2 zile dupa ce m-am inregistrat. Am vorbit cu el 30 min per total pentru ca mi-a spus ca intra in pauza o ora si a trebuit sa astept dupa cele 15 mine o ora pentru restul de 15. La fel, aceeasi poveste cu site-ul dupa care mi-a spus ca-i trimite datele mele de contact unui coleg. Am fost contactat la 5 minute de celalalt , iar aceleasi intrebari dupa care raspunsul a fost: Te vom adauga in sistemul nostru si vei primi in seara aceasta contul prin mail. De dimineata l-am intrebat daca este vro problema caci nu am primit inca mailul. Raspunsul a fost : echipa mea lucreaza la asta, nu este nici nici o problema vei primi datele cat de curand. A ramas iar sa astept.. Sa vedem.
  10. O mica intrebare daca se poate. Dupa ce urcati video-ul pe Youtube, in descriere puneti direct linkul de il ai de la ei sau il maschezi? Daca da, as dorii si un site bun pentru ascunderea linkului. Multumesc.
  11. Acum la dreamcash nu mai poti face upload direct la ei? Trebuie sa ai documentul,etc. Pe un alt host si ei doar iti da link?sau nu stiu eu unde sa umblu?
  12. Un ppd ce accepta adult ? Stie cineva ? Multumesc.
  13. Legat de nisa adult, stiti un ppd care accepta urcarea de filme pentru adult si platesc? Un raspuns sigur de cineva care a primit plata daca se poate, nu as vrea sa ma chinui iar si sa primesc p.... Cu toti teparii. multunesc.
  14. paygol.com , cum e scris si mai sus de vHacker. Il folosesc de mai bine de 1 an jumate, nu am dovada de plata sa-ti arat, dar oamenii isi fac treaba cum trebuie . Nu-i prosteala, nimic. Eu folosesc serviciul sms pe olanda si plata se face, ce-i drept nu prea mai merge ca la inceput, cauza fiind ca nu mai ma ocup de site.
×
×
  • Create New...