Jump to content

altar40

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About altar40

  • Birthday 06/06/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

altar40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Era bine daca-ti aduceai aminte cum se numea deoarece am vreo 20 de stick-uri....
  2. Daca esti cretin si nu intelegi limba romana mai treci pe la scoala inaptule;dintre toti userii te-ai trezit tu ala mai destept sa comentezi cand defapt tu esti prea incuiat sa faci ceva care si un copil de 10 ani ar intelege. Daca te uitai la finalul tutorialului vedeai cat timp am petrecut pentru 5 dolari ratatule asa ca nu mai vorbi,daca nu esti in stare sa faci asta e asa ai venit aici si ti-ai dovedit incapacitatea de a rezolva cateva campuri luate de pe google. Hai sictir ca daca pun mana pe tine o sa aiba ai tai doar amintiri cu tine.
  3. Prietene daca tie ti-e lene sa le faci si astepti ca eu sa-ti spun exact care merg si care nu atunci iesi in plm de aici si fugi pe tpu si plange-te acolo. Daca s-ar strica pc-ul lui vecinul in fiecare zi ce bine ar fi nu?
  4. O sa raspund in mare....la toti Multe survey-uri nu sunt bune...INCERCATI sa nu le faceti identic la toate conturile pentru ca o sa fiti banati datorita similaritatilor. Cand faceti conturile v-am spus sa aveti aol activat,iar cand intrati in pp pentru creare cont sa fie ales Romania,dupa care confirmarea contului cu yahoo. Am peste 150 conturi create pana acum si n-am intalnit problemele astea.
  5. Nu trebuie sa atasezi card la pp,am spus sa faci user windows pentru fiecare cont in parte doar daca nu esti vreun guru in ale cookies-urilor si le poti controla cum vrei tu. Nu repeta aceleasi miscari pe toate conturile fa random la click-uri si survey-uri
  6. click dreapta pe icoana din notification icons din dreapta apoi sistem information utilities-rebuild aol adapter daca nici asa nu merge instaleaza windows xp. Aceleasi probleme le-am avut si eu cand foloseam windows 7/8. Cand am spus windows xp aveam un motiv. Pe langa asta mi se deconecta fara nici o avertizare si ma descoperea.
  7. Undeva ai comis o greseala mai verifica odata la conection type sa fie pe home network
  8. Deoarece am primit prea multe PM-uri m-am decis sa-i dau de lucru la camtasia ca sa fie toata lumea multumita Nu imi mai trimiteti PM-uri inutile gen cum imi fac cont pe aol si de unde descarc proxy,am scris in primul post ca aol-ul contine proxy doar ca acesta trebuie setat. Pe link-ul respectiv aveti toate detaliile despre cum sa il setati,use your brain How to change ip using AOL dialer aka proxy | Lightning Web Mai jos am filmat in timp ce executam cateva survey-uri dar din pacate n-am mai prins celelalte survey-uri care le-am facut pana sa ma apuc de filmat asa ca am facut doar o parte din ele cele mai simple evident. Daca aveti chef sa va umpleti c-ul cu toate laturile de programe&shit n-aveti decat sa downloadati sau sa pierdeti timpul cu survey-uri de completat "cati pisici a fatat cateaua","how many times your mother is changing her bra" etc cashnshit tutorial
  9. @crazzzyjimmy intra la ramura surveys de acolo se fac banii parca am vorbit in chineza mai sus.Cand am spus sa folositi aol 9.0vr am vorbit singur nu?
  10. Daca cititi ce-am scris mai sus nu o sa va prinda astazi am mai dat request la vreo 7 conturi in jur de 90$ total
  11. Intre 5 si 11 $/zi/cont se poate si mai mult dar nu stau sa-mi bat capul cu restul survey-urilor le aleg pe cele mai simple Aol il folosesc pentru ca pe ro nu sunt asa multe survey-uri si reclame + ca daca te vede din ro cand dai cashout te supune unor intrebari..... Aol 9.0 vr schimba ip-urile doar din Virginia,am incercat si alte programe dar la cererea banilor m-au intrebat "tell us what is your real contry". Eu pot crea 15 conturi/zi si fac cashout doar la 3-4 zile ca sa nu se prinda
  12. Salut, O sa va spun pe scurt ca n-am chef si timp pentru a scrie romane,este vorba de un mic tutorial despre cum sa "faceti" bani cu acest site. -este online de 5 ani -plata minima 0.60$ -cashnhits.com De ce aveti nevoie -windows xp (se misca relativ mult mai bine log on/log off) -aol 9.0 vr -google chrome -vointa -tigari Creati cont windows de ex 1 apoi intrati in acel cont setand din chrome functia de pastrare a datelor pana parasiti pagina. Instalati aol-ul va creati un cont apoi ma gandesc ca stiti cum sa-l setati sa lucreze pe proxy. Va creati cont apoi pe yahoo facebook(unele survey-uri pentru completarea lor va vor cere si cont de facebook) paypal cashnhits,aici la creatul conturilor nu incercati sa faceti pe hacerii pentru ca cu cat terminati mai repede de creat un cont o sa va ceara sa confirmati cu nr de tel si nu cred ca doriti asta. Daca credeti ca puteti sa lucrati in acest regim in moduri diferite este ok,mie asa mi s-a parut mai sigur. Banii de pe acest site nu o sa-i faceti din reclame ci din survey-uri,insa nu sunt greu de facut credeti-ma. Eu de ex stau o jumatate de ora de cand incep sa creez conturile si pana termin apoi las in cont intre 5 si 11 dolari asta depinde de survey-urile disponibile,sunt survey-uri de 4,3,2 respectiv 1 dolar. Cel mai important de stiut NU va puneti multitudinea de conturi cu referal pentru ca o sa le stearga,vb din propria experienta. O dovada de plati Care aveti nelamuriri intrebati ca nu dau cu parul.
  13. Salut,daca mai este valabil postul ma poti ajuta cu ceva like-uri pentru aceasta cantareata?Este mai noua in domeniul asta si are nevoie de cineva sa o promoveze dar din pacate eu n-am atatea resurse. Pagina ei este https://www.facebook.com/poli.hubavenska Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...