Jump to content

blade4ever

Active Members
  • Posts

    203
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

blade4ever last won the day on June 20 2021

blade4ever had the most liked content!

Converted

  • Location
    CT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blade4ever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

18

Reputation

  1. Sa ma uit,probabil ca da . Scrie un PM cu ce te intereseaza
  2. Ambele conturi inca sunt de vanzare , pret 15e pp fiecare.
  3. Mai am 1 ca si asta tot vechi de vreo 5 ani,acela are si o suma de vro 800e scoasa de pe el . Daca doreste cineva le vand pe amandoua sau separat nu ma aruncat la preturi ca nu am ce face cu ele ,nu ma mai ocup . 10-20e pp de cont .
  4. Salutare,am si eu un cont google adsense vechi de vreo 5 ani . Inca este activ,facut de mine la acea vreme . Nu am scos niciun leut de pe el pentru ca nu am generat bani cu el . Intrebarea mea este,se vinde asa ceva daca da cu cat ? Aveti un screen mai jos .
  5. Vand template wordpress pentru cine doreste si are site de filme/seriale online . Template-ul este cumparat de ceva timp de pe templatemonster,nu l-am folosit niciodata,are licenta pentru un singur site lifetime.Atasez un screen cu template-ul din contul personal de pe templatemonster . Pretul lui de achizitie a fost de 75$ , doresc 20$ pp pentru el . Info : https://www.templatemonster.com/wordpress-themes/51822.html Demo : https://ld-wp.template-help.com/wordpress_51822/ Pret nou 10$ pp (foame de bani)
  6. Cumpar backlink-uri pentru un site adult . Ma intereseaza sa fie postate pe index (1 singur link) dofollow . Site-urile sa aiba continut,putina vechime si un DA/PA decent . Astept ofertele voastre in PM (nu ma intereseaza link-uri in masa scrape-uite) si nici blog-uri de 2 lei cu 10 articole pe ele .
  7. Inca este valabil topicul,am zis sa nu mai deschid altul , umilele scuze pentru dublu post .
  8. Am nevoie de 100 nr. de tel. de femei din Romania (vodafone,orange,cosmote) pentru o campanie sms oriflame . Plata o ofer paypal astept PM .
  9. Adevaratele reduceri de black friday sunt afara la noi sunt puscarii de oferte , mortii lor cu oferta de 18 % reducere :)))) . + ca se practica treaba de genul,cu o saptamana doua inainte sunt scumpite preturile si de black friday sunt repuse preturile vechi sub forma de reducere . Romanica noastra cea de toate zilele ... Am vazut anul trecut niste reduceri pe amazon de mama mama .... astia ai nostri`s vai mortii lor .
  10. Dupa cum spune si titlul ,cumpar backlink-uri catre un site adult . (Ma intereseaza in special cele cu content in limba romana) - Link-urile sa fie pe index . - Sa nu fie ascunse in pagina gen "<div style='none'>" - Sa detina un DA si PA Modeste de peste 18-20 . - Sa aiba cel putin jumatate de an vechime . Astept Pm cu ofertele voastre / doresc sa cumpar pe minim 3 luni . BUMP
  11. Conturile hosted sunt conturi care functioneaza numai prin intermediul produselor google (blogger,youtube) . Nu ai cum sa pui ads google de pe un cont hosted pe un site normal .
  12. Atata timp cat site-urile unde scrii articolele sunt bine vazute (nu mai trebuie sa detaliez,presupunand ca sti ce inseamna asta) + ca folosesti anchor si text in romana ,nu vad de ce nu ar ajuta . Eu zic ca este ok ,rankarea nu se face doar punct pe punct nisa pe nisa limba/limba . Continutul,calitatea site-ului + altele conteaza .
×
×
  • Create New...