Jump to content

blade4ever

Active Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About blade4ever

 • Rank
  Registered user

Converted

 • Location
  CT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand template wordpress pentru cine doreste si are site de filme/seriale online . Template-ul este cumparat de ceva timp de pe templatemonster,nu l-am folosit niciodata,are licenta pentru un singur site lifetime.Atasez un screen cu template-ul din contul personal de pe templatemonster . Pretul lui de achizitie a fost de 75$ , doresc 20$ pp pentru el . Info : https://www.templatemonster.com/wordpress-themes/51822.html Demo : https://ld-wp.template-help.com/wordpress_51822/
 2. Cumpar backlink-uri pentru un site adult . Ma intereseaza sa fie postate pe index (1 singur link) dofollow . Site-urile sa aiba continut,putina vechime si un DA/PA decent . Astept ofertele voastre in PM (nu ma intereseaza link-uri in masa scrape-uite) si nici blog-uri de 2 lei cu 10 articole pe ele .
 3. Inca este valabil topicul,am zis sa nu mai deschid altul , umilele scuze pentru dublu post .
 4. Am nevoie de 100 nr. de tel. de femei din Romania (vodafone,orange,cosmote) pentru o campanie sms oriflame . Plata o ofer paypal astept PM .
 5. Adevaratele reduceri de black friday sunt afara la noi sunt puscarii de oferte , mortii lor cu oferta de 18 % reducere :)))) . + ca se practica treaba de genul,cu o saptamana doua inainte sunt scumpite preturile si de black friday sunt repuse preturile vechi sub forma de reducere . Romanica noastra cea de toate zilele ... Am vazut anul trecut niste reduceri pe amazon de mama mama .... astia ai nostri`s vai mortii lor .
 6. Dupa cum spune si titlul ,cumpar backlink-uri catre un site adult . (Ma intereseaza in special cele cu content in limba romana) - Link-urile sa fie pe index . - Sa nu fie ascunse in pagina gen "<div style='none'>" - Sa detina un DA si PA Modeste de peste 18-20 . - Sa aiba cel putin jumatate de an vechime . Astept Pm cu ofertele voastre / doresc sa cumpar pe minim 3 luni . BUMP
 7. Conturile hosted sunt conturi care functioneaza numai prin intermediul produselor google (blogger,youtube) . Nu ai cum sa pui ads google de pe un cont hosted pe un site normal .
 8. Atata timp cat site-urile unde scrii articolele sunt bine vazute (nu mai trebuie sa detaliez,presupunand ca sti ce inseamna asta) + ca folosesti anchor si text in romana ,nu vad de ce nu ar ajuta . Eu zic ca este ok ,rankarea nu se face doar punct pe punct nisa pe nisa limba/limba . Continutul,calitatea site-ului + altele conteaza .
 9. Pai da si tu click pe acele erori sa stim si noi care sunt ,pot fi crawluite cu time out link-urile , sau sa ai noindex in robots sau orice altceva .
 10. Esti constient ca astea sunt key-uri extrase de acum 7-8 ani ? Ma mir cumde nu ai pus si forex.
 11. http://bit.ly/1Vs7tD0 - Cam nasoale backlink-urile . Spune si tu mai multe detalii (trafic,ai vreo penaliazare de la google + screen din analitycs daca folosesti la ultimele 3 luni + pret)
 12. Cumpar backlink-uri catre un site adult romanesc . Ma intereseaza in special domenii ce au continut in limba romana cu DA si Pa bunicel nespamate cu o tona de link-uri si cu vechime de cel putin jumatate de an . Ofer 120 RON pentru 3 luni per link . Astept PM , prefer sa fac plata prin card de credit . NU veniti va rog cu rahaturi scrap-uite si link-uri in comentarii . Doresc pe site-urile personale link-uri DOFOLLOW ,nu ascunse nu cacat !
×
×
 • Create New...