Jump to content

blade4ever

Active Members
 • Content Count

  196
 • Joined

Community Reputation

17 Good

About blade4ever

 • Rank
  Registered user

Converted

 • Location
  CT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cumpar backlink-uri pentru un site adult . Ma intereseaza sa fie postate pe index (1 singur link) dofollow . Site-urile sa aiba continut,putina vechime si un DA/PA decent . Astept ofertele voastre in PM (nu ma intereseaza link-uri in masa scrape-uite) si nici blog-uri de 2 lei cu 10 articole pe ele .
 2. Inca este valabil topicul,am zis sa nu mai deschid altul , umilele scuze pentru dublu post .
 3. Am nevoie de 100 nr. de tel. de femei din Romania (vodafone,orange,cosmote) pentru o campanie sms oriflame . Plata o ofer paypal astept PM .
 4. blade4ever

  Black Friday

  Adevaratele reduceri de black friday sunt afara la noi sunt puscarii de oferte , mortii lor cu oferta de 18 % reducere :)))) . + ca se practica treaba de genul,cu o saptamana doua inainte sunt scumpite preturile si de black friday sunt repuse preturile vechi sub forma de reducere . Romanica noastra cea de toate zilele ... Am vazut anul trecut niste reduceri pe amazon de mama mama .... astia ai nostri`s vai mortii lor .
 5. Dupa cum spune si titlul ,cumpar backlink-uri catre un site adult . (Ma intereseaza in special cele cu content in limba romana) - Link-urile sa fie pe index . - Sa nu fie ascunse in pagina gen "<div style='none'>" - Sa detina un DA si PA Modeste de peste 18-20 . - Sa aiba cel putin jumatate de an vechime . Astept Pm cu ofertele voastre / doresc sa cumpar pe minim 3 luni . BUMP
 6. Conturile hosted sunt conturi care functioneaza numai prin intermediul produselor google (blogger,youtube) . Nu ai cum sa pui ads google de pe un cont hosted pe un site normal .
 7. Atata timp cat site-urile unde scrii articolele sunt bine vazute (nu mai trebuie sa detaliez,presupunand ca sti ce inseamna asta) + ca folosesti anchor si text in romana ,nu vad de ce nu ar ajuta . Eu zic ca este ok ,rankarea nu se face doar punct pe punct nisa pe nisa limba/limba . Continutul,calitatea site-ului + altele conteaza .
 8. Pai da si tu click pe acele erori sa stim si noi care sunt ,pot fi crawluite cu time out link-urile , sau sa ai noindex in robots sau orice altceva .
 9. Esti constient ca astea sunt key-uri extrase de acum 7-8 ani ? Ma mir cumde nu ai pus si forex.
 10. http://bit.ly/1Vs7tD0 - Cam nasoale backlink-urile . Spune si tu mai multe detalii (trafic,ai vreo penaliazare de la google + screen din analitycs daca folosesti la ultimele 3 luni + pret)
 11. Cumpar backlink-uri catre un site adult romanesc . Ma intereseaza in special domenii ce au continut in limba romana cu DA si Pa bunicel nespamate cu o tona de link-uri si cu vechime de cel putin jumatate de an . Ofer 120 RON pentru 3 luni per link . Astept PM , prefer sa fac plata prin card de credit . NU veniti va rog cu rahaturi scrap-uite si link-uri in comentarii . Doresc pe site-urile personale link-uri DOFOLLOW ,nu ascunse nu cacat !
 12. Sa ma cac cu gandul la ei . Multumesc oricum pentru reply .
×
×
 • Create New...