Jump to content

rolly26

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rolly26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Bine mah,imi cer scuze.Nu am stiut cu cine vorbesc.Fratelo si eu lucrez cu ppd si cpa de 2 ani asa ca stiu ce vorbesc.Nici eu nu imi spun nishele sau metodele cu care produc "banii grei" dar eu cred si stiu ca metoda pe care am prezentat-o eu aici NU este pe nici un forum de cpa/ppd (si eu pot sa spun ca le-am citit peste 90% ) si se pot face bani frumosi si cu metoda asta.Cat despre cel mai bun ppd eu imi asum ce spun pentru ca am lucrat cu aproape toate site-urile de ppd si pentru mine de exemplu castigul este cu 15-20% mai mare pe dreamcash decat cu alt ppd.
  2. Tati,mai usor.In primul rand nu adun "sclavi"! Stiu ca metoda cu filmele este veche si este stiuta dar eu am pus o metoda care nu a fost prezentata SI pe langa asta landing page-ul este cu 1. pui MB falsi pe care ii vede omul,2. pui numar de downloaduri fake si 3. Daca nu iti place nu fa si NU CITI.Toti va dati mari cunoscatori de ppd si de cpa dar nu vad pe unul care sa puna o metoda sau un tutorial in afara de cele simpliste cu "Foloseste youtube si facebook" dar nici unul nu spune ce sa pui pe youtube si pe facebook. SI DA - ESTE METODA NOUA pentru ca nu am vazut absolut nici unde aceasta metoda sau alta asemanatoare decat cea cu site de filme+widget.
  3. Nice Trebuia sa iti pui si tu vreo 2 mii de puncte sa moara restul de ciuda asa se vede ca e hackuit
  4. Eu am pus o metoda de a face bani,nu am spus ca folosesc doar metoda asta si nici ca folosesc doar dreamcash.E ceva cu ce am contribuit acestui forum.Daca va dati mari si tari de ce nu va puneti si voi metoda voastra pe care o folositi aici pe forum?
  5. Inca nu am dovada de plata pentru aceasta metoda pentru ca am inceput-o doar de o saptamana.Dar aici sunt statisticile pe ultimele 4 zile
  6. Salut, M-am gandit sa contribui si eu la acest forum cu "un pic" de informatie. Daca va intereseaza sa faceti bani cu ajutorul site-urilor PPD va pun la dispozitie o noua metoda care nu a fost prezentata inca. Folosind site-ul Dreamcash - Inregistreaza-te aici! - link ref Inregistreaza-te aici! -link normal Vom face asa: 1.Uploadam un fisier .avi de mica marime (poate fi un text modificat in extensia .avi) 2.Modificam marimea fisierului in menium de la Dreamcash. 3.Ii dam nume de film (ex. Captain.America.The.Winter.Soldier.2014.BrRip.XviD.AC3) 4.Promovam linkul de download pe forumuri,youtube,facebook si pe alte site-uri de filme sau download filme. 5.Vedem banii cum intra in cont. Cu aceasta metoda daca este folosita regulat puteti face cel putin 500euro/luna. P.S. - Aveti grija sa mai puneti si alte fisiere reale pe contul dreamcash chiar daca nu le promovati. Contul nu o sa va fie banat dar in caz de notificare DMCA va fi sters fisierul respectiv asa ca il veti uploada din nou si veti parcurge din nou primii 4 pasi.
  7. rolly26

    Salutari

    Salut,Ma numesc Roland iar prietenii imi spun Rolly.Am 23 de ani (pentru inca 26 de zile) si sunt pasionat de hacking si tot ce inseamna IT.Imi castig 'existenta' prin PPD de 2 ani de zile si detin mai multe site-uri pe diverse nishe din anii 2008.Cand am fost in clasa a 10-a m-am lasat de scoala pentru a invata mai multe lucruri pe comp.Nu imi pare rau de loc pentru ca am recuperat cativa ani mai tarziu si daca nu ma lasam in acel moment de scoala poate ca nu stiam nimic despre hacking si IT. Sper sa ne intelegem de minune aici fiind doar in grupul nostru de "entuziasti in al hacking-ului". Va doresc o zi placuta tuturor (sau o seara placuta, depinde de ora la care cititi aceasta postare )
×
×
  • Create New...