Jump to content

cristian2oo6

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cristian2oo6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. nu mai faceti pe voi, chestia cu ascunsu folderului si parola e o prostie, tot ce trebuie sa faci ca sa vezi folderul ascuns si "cica parolat" trebuie sa bifezi "Show hidden files and folders" si sa debifezi "Hide protected operating system files (Recommended)" .... tot ce faci e sa "transformi" un folder untr`unul care "cica" apartine systemului de operare !!!
  2. Salutare fratilor, vin cu rugamintea sa ma ajuta-ti sa`mi "deschid ochii", nu inteleg de ce atunci cand bootez de pe live cd WifiSlax sau WifiWay v0.8, v1.0 beta 2, imi vede imaginea de parca`i windows95 cu driverul la placa video neinstalat, ba chiar si mai rau(revin cu screenshot), am placa video ATi Mobility Radeon HD 2600, sa fie ceva in neregula cu aceste placi video ATi ? Multumesc Anticipat. EDIT: cu backtrack 3.0 nu am probleme, totul merge lacrima. doar in VESA mode, ca in KDE imi da eroare "No screens found"...poate ma ajutati si cu problema asta !!!
  3. daca ai laptop cu monitor de 15" sa stii ca de aia ai probleme cum am avut eu, am patit la fel cu laptopul, doar ca eu cand dadeam restart, nu`mi mai boot-a windows`ul....am fost frumos cu laptopul la service, l`au desfacut, si surprizaa...praf cat capu meu de mare avea pe canalele de aerisire de la procesor,(ceea ce banuiam, am windows vista, si cat timp imi facea probleme i`am facut update LA BASE SCORE, SI mi`a scazut rata la procesor) si uite asa mi`am stricat bluetooth`ul si dvd-rw la laptop, deoarece, aerul nefiind dat afara, se "racorea" prin laptop si facea minuni,...asa ca aveti grija in viitor ce va cumparati, eu unu m-am saturat de 15", ideal ar fi sa-ti cumperi un fan cooler, pui laptopul pe el, si joci Crysis pana behai de recomandat ar fi sa va luati un laptop cu 19-21", cele de 15" sunt cu bube si se incing repede, si cel mai important lucru e sa aiba placa video puternica, procesorul mai putin conteaza, e dual core, la laptopurile noi, iar ram`ul vi`l schimbati in timp, bafta !
×
×
  • Create New...